Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ponížená kráska zo Súmraku: Mysleli si, že je striptérka!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (10)
Kristen Stewart

LOS ANGELES – Od pravej hollywoodskej hviezdy má ďaleko! Hoci Kristen Stewart (20) dobila Mekku americkej kinematografie už dávno, mimo pľacu ju stále spozná iba málokto. Aj vďaka tomu sa dočkala poriadneho trapasu – v pánskom klube jej ponúkli serióznu prácu. Ako striptérke!

Svojím telom si na seba zarobí kedykoľvek! Hoci Kristen momentálne patrí k najznámejším herečkám novej generácie, pre mnohých mužov je mimo filmového plátna veľkou neznámou. Dôkazom je pikantný incident, ktorého obeťou sa stala počas návštevy istého klubu pre dospelých. Prišla síce ako zvedavá herecká hviezda, no takmer odišla ako zamestnaná tanečnica. Bez mihnutia oka jej totiž s plnou vážnosťou ponúkli prácu... Pri striptérskej tyči!

Hoci tmavovláska lokály takéhoto typu zvyčajne nenavštevuje, kvôli úlohe v snímke Welcome to the Riley's urobila výnimku. Zhostila sa v nej totiž úlohy len 16-ročnej striptérky, s ktorou celkom stotožnená od samého začiatku nebola. „Šla som v jedno popoludnie do striptízového klubu s režisérom a kostýmovým návrhárom. Rovno mi tam ponúkli prácu,“ posťažovala sa Kristen v jednom rozhovore na majiteľa, ktorý v danej chvíli údajne nemal ani len tušenie, s kým má dočinenie.

Aj keď hrdinka ságy Twilight spomínanú ponuku okamžite odmietla, s vrtením zadkom vo vysokých podpätkoch má bohaté skúsenosti. A ako sama uznala, je to vraj poriadna drina: „Tancovala som pri tyči dva týždne. Po celých nohách mám modriny... bolí to!“ Súdiac podľa jej slov to však pred kamerou naozaj roztočila. Žeby sme sa mali začať tešiť na šťavnaté „číslo“?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu