Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovský trapas najlepšie oblečenej ženy: K honosnej róbe tenisky!

Kristen Stewart si k luxusnej róbe obula nevábne tenisky. Zobraziť galériu (7)
Kristen Stewart si k luxusnej róbe obula nevábne tenisky. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Reputáciu si nevylepšila! Aj keď Kristen Stewart (22) v módnom svete nikdy medzi ikony nepatrila, nedávno sa dočkala lichotivého titulu. Ten však pre ňu očividne príliš veľa neznamená. Na celosvetovú premiéru totiž dorazila ako nevkusná školáčka – s robustnými teniskami na nohách!

Veľa toho nevydrží! Hoci garderóba v štýle haute couture a vysoké podpätky k červenému kobercu jednoducho patria, Kristen Stewart na tento bontón zvysoka kašle. Drží sa totiž hesla, že pre pohodlie treba urobiť maximum. Na celosvetovom uvedení snímky Snehulienka a lovec sa tak medzi zástupcami médií a kričiacimi fanúšikmi premávala v nevkusnej obuvi.

Záplava čipky a rafinované priehľadné detaily – v takom duchu sa niesol glamour v podaní známej upírky, ktorá na londýnsku premiéru zvolila kreáciu z aktuálnej kolekcie módneho domu Marchesa. K nej si však bez problémov obula tenisky s viditeľným znakom istej športovej značky. Zdá sa teda, že Kristen je rebelkou aj v súkromnom živote a spoločenské konvencie sú jej ukradnuté.

Čierne lodičky na vysokom podpätku tmavovláska zvolila len na oficiálne fotenie so svojimi kolegami. Na rozdiel od ostatných hollywoodskych hviezd tak pre krásu „trpieť“ očividne odmieta. Otázne ale potom je, za čo si vyslúžila nálepku Najlepšie oblečenej ženy sveta. „Viem, že si každý myslí, že neustále nosím čiernu, ale ja naozaj milujem energické farby,“ presviedčala o svojom vkuse v nedávnom interview. Doteraz ju však bolo vidieť v zásadne zemitých a ponurých odtieňoch. Včerajšia premiéra je toho jasným dôkazom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu