Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávik v Talente veštil, Zázrivý nezvládol emócie!

Marián Zázrivý postúpil z prvého miesta. Zobraziť galériu (6)
Marián Zázrivý postúpil z prvého miesta.

BRNO – Opäť predpovedal budúcnosť! Porotca Jaro Slávik (36) v Česko Slovensko má talent akoby presne vedel, čo sa bude neskôr odohrávať. V druhom semifinále mu vyšli až tri predpovede, medzi nimi aj taká, že nepostúpi žiadna žena. Do finále sa totiž prebojovali Marián Zázrivý (36) a Radek Bakalář (23). Prvého spomínaného úspech dojal.

Porotca Jaro Slávik má tiež talent! V druhom semifinálovom kole totiž celkom presne odhadol, ako to celé dopadne. Pri travesty šou Chichi Tornádo predpokladal, že ľudia ho do finále nepošlú. Mladej speváčke Lenke Piešovej zasa rovno povedal, že nemá šancu túto šou vyhrať.

Ďalšia zásadná predpoveď zaznela z jeho úst v úvode Rozhodnutia. „Môžeme sa staviť o sto eur, že dnes nepostúpi žiadna žena,“ vyhlásil sebavedomo. A vyšlo mu to! S najväčším počtom esemes hlasov od divákov sa suverénne prebojoval do finále operný spevák Marián Zázrivý. Od dojatia sa mu tisli slzy do očí..

Do rozstrelu sa dostal kúzelník Radek Bakalář a detská tanečná skupina Beethoven DC. Hoci samotný Slávik dal svoj hlas nadaným dievčatkám, zvyšok poroty ho prehlasoval. „Mne sa obe vystúpenia páčili. V súťaži je ale veľa tanečných čísiel a my toho kúzelníka vo finále potrebujeme,“ zdôvodnila svoj výber Lucie Bílá. Postupujúcimi z tohto kola sa tak stali Marián Zázrivý a Radek Bakalář. A Slávik vďaka tomu neprišiel o sto eur...

 

V 2. semifinále vystupovali:

Marián Zázrivý (36) – operný spev

Radek Bakalář (23) – kúzelník

Beethoven DC – detská tanečná skupina

Chichi Tornádo(38) – travesty šou

Lenka Piešová (16) – spev

Out of bounds – tanečná skupina

Metal Kidz – rodinná kapela

Dominika Kormaňak (27) – tanec pri tyči

VIDEO: Záznam 2. semifinále šou Česko Slovensko má talent.  

Viac informácií o šou nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu