Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milenka Bullockovej exmanžela: V raji penisov ohmatávala tie najväčšie!

Striptérka Michelle McGee bola opäť vo svojom živle Zobraziť galériu (8)
Striptérka Michelle McGee bola opäť vo svojom živle

SYDNEY – Mužským prirodzením skrátka žije! Hoci sa striptérka Michelle 'Bombshell' McGee najskôr priživovala na manželstve herečky Sandry Bullock, dnes to skúša po svojom. A zdá sa, že o klientov sa stará naozaj dobre – jej radosť totiž narastá s veľkosťou rozkroku!

Kde ide o sex, tam potetovaná tanečnica nesmie chýbať! Dôkazom je pikantná výstava sexuality a životného štýlu s názvom Sexpo, ktorá sa tento týždeň konala v austrálskej metropole Sydney. Stredobodom pozornosti sa na nej tentoraz stala práve Michelle. Tá sa totiž s figúrkami v tvare penisov rôznej veľkosti a tvarov skutočne vybláznila. A všetky si aj dôkladne omakala!

Ultrakrátke džínsové šortky, voľný biely top a množstvo tetovaní po celom tele! S takým imidžom sa táto žena ľahkým mravov pohybovala medzi postavičkami, ktoré pripomínali intímne partie mužov i žien. A aj keď to nie je nijakým prekvapením, Michelle sa medzi nimi cítila ako doma – veď jej na tvári okamžite vyčarili blažený úsmev!

Hollywoodska diva Sandra Bullock je s neverným manželom síce dávno rozvedená, tmavovláska túto záležitosť pred médiami však rozoberá dodnes. Pokoru či karmu by ste od nej ale čakali márne – Michelle svoje konanie ani trochu neľutuje. „Ja nie som tou, ktorá porušila manželský sľub,“ hrdo odkázala neprajníkom v istom rozhovore.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu