Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Úplne nahá Heidi Klum: Sex v manželovom klipe!

Heidi Klum sa odviazala s manželom v posteli Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum sa odviazala s manželom v posteli

LONDÝN – Obnažili svoju intimitu! Hoci anglický spevák Seal (47) a nemecká modelka Heidi Klum (37) patria v očiach verejnosti medzi harmonické páry, svoju súhru sa rozhodli zachytiť aj pred kamerou. Úplne nahí nežne laškujú v novom videoklipe – a odhaľujú viac než dosť!

Odhodila zábrany! Zdá sa, že známa supermodelka nezohráva úlohu dokonalej partnerky len v súkromnom živote svojho manžela. Čokoládový hudobník Seal sa totiž k čerstvému singlu Secret rozhodol nakrútiť poriadne šťavnaté video. Medzi mladými a sexi kráskami však tentokrát nelovil – do úlohy milenky obsadil radšej vlastnú polovičku!

Maznanie, nežné dotyky, hladenie, bozky a láskyplné objatia – to všetko stále zaľúbení manželia predvádzajú v spoločnom intímnom klipe. A aj keď sú obaja v Evinom rúchu, drsnú erotiku za tým nehľadajte. Ide totiž o promo materiál k spevákovmu aktuálnemu albumu Seal 6: Commitment, ktorý nesie veľmi osobný nádych. A čiernobiele prevedenie osudovú príťažlivosť ich protikladov priam dokonale podčiarkuje!

O tom, že výsledné zábery sú nahliadnutím do ich najužšieho súkromia, sa párik rozhovoril aj v interview pre magazín US. „Je to príbeh dvoch ľudí, ktorí sa milujú. Môj manžel je to, čo som vždy chcela a o čom som si nikdy nemyslela, že by som to mohla dostať,“ nadchýnala sa supermama Heidi. Jej slová však vzápätí potvrdil aj samotný Seal: „Tá pieseň, to video – to je príbeh našej lásky.“ Ostáva teda len dúfať, že tieto vzájomné city im vydržia čo najdlhšie!





Viac o sympatickej modelke Heidi Klum nájdete TU

> > > > > >


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu