Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matka či hazardérka? Veď ona kojí s nabitou zbraňou!

Naomi Watts Zobraziť galériu (5)
Naomi Watts (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Zvláda to ťažko! Herečka Naomi Watts (42) sa musí poriadne obracať, aby skĺbila kariéru s materskými povinnosťami. A nie vždy to „vypáli“ podľa jej predstáv – naposledy sa kŕmenie jej synčeka počas filmovačky mohlo hravo zvrtnúť na tragédiu. Naomi, prečo tak riskuješ?!

Je z toho na nervy! Sympatická blondínka, ktorá zažiarila vo filmoch Kruh, 21 gramov, či King Kong, je vyťažená žena. Má dvoch malých synov a popri filmovaní má čo robiť, aby sa o nich postarala. Hoci jej pri tom pomáha pestúnka, herečka sa snaží so synmi tráviť čo najviac času, a preto si ich berie so sebou na natáčania. Aktuálne pracuje na thrilleri Férová hra a práve počas neho spravila hrubú chybu. Odbehla z pľacu nakojiť len ročného synčeka... Pritom však mala vo vrecku zbraň – nabitú!

Nepokúšaj osud, Naomi - zbraň pri kojení ratolesti vo svojej blízkosti skutočne nepotrebuješ! Herečka sama priznala, že materské povinnosti nezvláda vždy ukážkovo. „Nikdy som si nemyslela, že budem mať deti tak neskoro. Potom prišli dvaja prckovia rok po sebe a pre mňa je to najťažšia vec, akú musím  zvládať. No som za nich vďačná,“ vyznala sa herečka, ktorá má dvoch synov so svojím dlhoročným partnerom – hercom a režisérom Lievom Schreiberom (43).

Pozná čo je to dno – preto si váži každú príležitosť! Naomi nezvoľnila svoje pracovné tempo zrejme preto, že má v živej pamäti, ako po nej počas 90-tych rokov  neštekol ani pes. V tom období sa nevedela dostať k žiadnej filmovej úlohe a jej kariéra sa ocitla na bode mrazu. Bola z toho frustrovaná až do takej miery, že uvažovala dobrovoľne ukončiť svoj život. Našla si dokonca útes, z ktorého sa chystala skočiť – zdravý rozum nakoniec zvíťazil a záver je ako z hollywoodskeho slaďáku. Začali sa hrnúť ponuky a našla muža svojich snov!

A možno sa na Naomi usmeje aj šťastie v podobe životnej úlohy – v novom filme Blondínka by mala stvárniť slávnu herečku Marilyn Monroe. S natáčaním sa začne na budúci rok a film predstaví príbeh tejto hereckej ikony od detstva v hollywoodskej džungli až po jej post sexsymbolu s mnohými milostnými aférkami. Naomi sa tak možno dočkala svojej najväčšej filmovej príležitosti!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu