Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Princezná Diana: Táto si ju zahrá vo filme!

Lady Dianu si zahrá Naomi Wattsová (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Lady Dianu si zahrá Naomi Wattsová (vpravo).

LONDÝN - Naomi Wattsová (43) bude hrať britskú princeznú Dianu vo filme, ktorý sa zameria na posledné dva roky princezninho života. Oznámila to dnes britská produkčná spoločnosť Ecosse Films.

Po niekoľkých televíznych filmoch má byť záber Caught in Flight (Zastavená v lete) prvou veľkou filmovou produkciou o Diane, ktorá vo veku 36 rokov zahynula v auguste 1997 pri autonehode v Paríži.

Wattsová bola nominovaná na Oscara za úlohu vo filme 21 gramov. Naposledy sa objavila vo filme J.Edgara a v politickom thrilleri Fair Game. Narodila sa v Británii a vyrastala v Austrálii.

Podľa Ecosse Films záber zachytáva posledné dva roky Dianinho života, kedy "našla skutočné osobné šťastie a prvýkrát sa preto mohla úspešne realizovať ako významná propagátorka humanitárnych káuz".

Podľa britských médií si film všíma predovšetkým jej vtedy utajovaný vzťah s chirurgom Hasnatom Khanom po tom, čo sa rozišla a neskôr rozviedla s princom Charlesom.

Film bude režírovať Nemec Oliver Hirschbiegel, ktorý natočil napríklad v roku 2004 Pád tretej ríše o posledných dňoch Adolfa Hitlera. Natáčať sa začne tento rok v Británii.

Tip: Pozrite si aj ďalšie filmy s filmovými hviezdami. Program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu