Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Z detskej hviezdičky vymakaný Rambo: Poznáte ho?

Aaron Carter vyzerá na nepoznanie Zobraziť galériu (4)
Aaron Carter vyzerá na nepoznanie

LOS ANGELES – Navreté žily a ani gram tuku navyše! Bývalá detská pop hviezda Aaron Carter (22) momentálne v posilňovni zrejme aj spí. Ako však dokazujú jeho najnovšie fotografie, cvičenie nemusí byť vždy len prospešné. Veď Aaronovi pridalo na výzore aspoň desať rokov navyše!

Prehnal to! Pekné vyrysované mužské telo poteší nejednu ženu, ale to, čo s tým svojím spravil Aaron Carter je za hranicou dobrého vkusu. Mladší brat speváka Nicka Cartera zo skupiny Backstreet Boys totiž v súčasnosti asi trávi všetok svoj čas posilňovaním. Navreté žily na jeho tvári a tele však len sotva niekoho očaria!

Aaron si zrejme myslí, že vyzerá skvele. Svoje nie najkrajšie fotografie totiž zverejnil sám prostredníctvom stránky Twitter a pridal aj komentár: „Bol som u Johnnyho Wrighta pripravovať svoju myseľ, hudbu a telo na vydanie svojho nového albumu!“

Mladý hudobník sa už dlhšie snaží prebojovať medzi šoubiznisovú špičku. Pozornosť pútal svojím tancom v americkej verzii programu Let's Dance, v ktorom skončil na piatom mieste. A hoci aj vtedy musel Aaron na sebe poriadne makať, takéto svaly veru nemal. Posilňovanie mladého umelca však baví od malička a začal s ním už v štrnástich rokoch.

Známemu blonďáčikovi nerobí problém ani vyjadrovanie sa k problémom svojich expriateliek, napríklad herečky Lindsay Lohan. „Bolí ma, keď to vidím. Dúfam, že si z toho niečo vezme. Teraz z teba idú spraviť exemplárny príklad, Lindsay, a ty si to zaslúžiš,“ povedal pred jej nástupom do väzenia. Milé od teba, Carter!

Aaron Carter a jeho prvý hit z roku 1997 - Crush On You

Novšia Aaronova tvorba - Do You Remember

Aaron Carter - Saturday Night





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu