Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Barkolová sa mení od základov: Dlhé vlasy, menej kíl a vylepšený zadoček!

Barkolová sa zmenila od základov. Zobraziť galériu (12)
Barkolová sa zmenila od základov.

BRATISLAVA – Rozchod jej prospel! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (33), ktorá len nedávno ukončila päťročný vzťah so svojím priateľom Radom Baloghom (31), sa chce evidentne mužom opäť páčiť. Za posledné obdobie podstúpila niekoľko výrazných zmien. A tie jej výrazne prospeli.

Známa plavovláska Erika Barkolová sa zrejme kvôli rozchodu netrápi.  Potom, ako si so svojím priateľom Radom povedali pred mesiacom definitívne zbohom, sa moderátorka mení k lepšiemu. Nechala si predĺžiť a nafarbiť vlasy, výrazne schudla a podstúpila niekoľko skrášľujúcich zákrokov.

„Za posledný mesiac som zhodila asi 4 kilá. Behám vonku v prírode takmer každý deň, upravila som stravu a navštevujem posilňovňu," prezradila blondínka, ktorá si tiež nechala vylepšiť zadoček špeciálnou technológiou.

Okrem postavy zmenila Erika aj vlasy. Má ich predĺžené a nafarbené. „Tak som to cítila. Ostrihala som si aj ofinu. Je mi takto oveľa lepšie,“ priznala s úsmevom Barkolová. Teraz sa už len nechať prekvapiť, či úpravy zovňajšku ocení aj nejaký nápadník.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu