Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Barkolovej osamelý návrat: Smútok pred dcérami skrývala!

Erika Barkolová po návrate z dovolenky. Na Kréte si užívala s dcérami. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová po návrate z dovolenky. Na Kréte si užívala s dcérami.

BRATISLAVA – Užívala si aspoň s dcérami! Moderátorka Erika Barkolová (32), ktorá len nedávno ukončila päťročný vzťah s priateľom Radom Baloghom (31), si liečila zlomené srdce pri mori - na gréckom ostrove Kréta. Topky.sk ju pristihli pri návrate domov na bratislavskom letisku. Smútok na jej tvári badať nebol, zrejme ho skrýva pred svojimi s dcérami.

Jojkárska blondínka Erika Barkolová bola vždy plná energie a radosti. Momentálne sa to však o nej povedať nedá. Trápi ju smútok zo stroskotania päťročného vzťahu s priateľom Radom. „Už nie sme spolu. Viac o tom nechcem hovoriť,“ povedala pre topky.sk moderátorka.

O tom, že rozchod je naozaj definitívny, môže svedčiť aj fakt, že sa Barkolová pred pár dňami vrátila z dovolenky, ktorú strávila iba so svojimi deťmi Patríciou (14) a Alexandrou (11) na gréckom ostrove Kréta. „Bola tam týždeň spolu s dcérami,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Eriku sme pristihli spolu s ratolesťami priamo na bratislavskom letisku pri návrate z dovolenky. Vyzdvihnúť ich prišli kamarátky, ktoré im pomohli s batožinou. Po Radovi nebolo ani vidu, ani slychu.

Hoci blondínka prežíva ťažké obdobie, pred dcérami sa usilovala smútok zakrývať úsmevom. Snáď sa jej podarí pozviechať z nevydareného vzťahu čo najrýchlejšie a čoskoro nájde pána „Božského“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu