Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Nahá Heidi Klum: Mamičkovský účes jej kazí sexi fotky!

Heidi Klum na titulke GQ Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum na titulke GQ

BERLÍN – Aj majster tesár sa občas utne! Modelka Heidi Klum (37) sa objavila na stránkach najnovšieho vydania nemeckého magazínu GQ s účesom, ktorý jej rozhodne nepristane. Hoci postavu jej môžu závidieť aj tínedžerky, “mamičkovský“ účes zhadzuje pôvodný zámer ukázať sa v čo najsexi svetle. Heidi, to ti kto poradil?!

Na snímkach je modelka nemeckého pôvodu v šteklivých pózach. Svetoznámy fotograf celebrít Michel Comte sa rozhodol štylizovať Heidi ako divu šesťdesiatych rokov. Jej imidž odráža vizáž ikon tej doby. Heidi vyzerá na snímkach ako kombinácia herečiek Sharon Tate, Jane Fonda a modelky Twiggy.

„Vyzerá dobre bez ohľadu na tie vlasy. No tie fotky mohli vyzerať oveľa viac sexi, nebyť toho účesu,“ objavujú sa reakcie na fotografie. Heidi sa fotkami snaží zrejme vyvolať mierny rozruch okolo svojej osoby. Nepatrí totiž k škandalóznym celebritám a od narodenia dcérky Lou Sulola Samuel o nej nie je príliš počuť.

Švajčiar Michael Comte si tak môže pripísať dalšie meno do zoznamu nahých krások, ktoré zachytil objektív jeho fotoaparátu. Svoje telá mu poodhalili okrem iných napríklad Gisele Bündchen, Naomi Campbell či Helena Christensen, ale v Evinom rúchu odfotil aj terajšiu prvú dámu Francúzska Carlu Bruni. V prípade Heidi sa však nanešťastie podľa viacerých pôvodný sexi efekt minul účinkom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu