Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Manhattan: Pekne drahá „značka“

Manhattan na Račianskej ulici v Bratislave
Manhattan na Račianskej ulici v Bratislave

Zaplatili by ste za malý dvojizbový byt 2,6 milióna dolárov? Britský herec Daniel Radcliffe asi nevie, čo s peniazmi, lebo túto sumu skutočne za byt zaplatil. Byt sa nachádza v prestížnej newyorskej lokalite Manhattan.

Podobne horibilné sumy za byt práve tu, na Manhattane, platia aj iné mega hviezdy svetového šoubiznisu. Je to ako s kabelkami, kto nemá značkovú, môže si vyslúžiť jedine opovrhnutie. Preto sa o bývanie na Manhattane zaujíma každý, kto v Amerike niečo znamená. Alebo chce znamenať. Manhattan je skrátka pekne drahá „značka“. Ale „značka“, ktorá toho, čo ju vlastní, okamžite katapultuje medzi elitu.

Otázkou je, ako dopadne bratislavský Manhattan. Táto nová stavba, ktorá vyrástla na Račianskej ulici, v určitých rysoch asociuje práve americký Manhattan. Je to moderná stavba, bije do očí, sebavedomo o sebe vyhlasuje, že je stavbou s vysokou technologickou kvalitou a že tí, čo tu budú bývať, budú môcť nepretržite držať prst na tepne diania nášho hlavného mesta.

Ďalším, zatiaľ nezodpovedaným otáznikom je, čo stavba v sebe ukrýva. Bude pre jeho obyvateľov tak skvelým miestom na život ako je americký Manhattan pre tých svojich? Bude mať slovenský Manhattan skutočne čo ponúknuť?

Zatiaľ sa všetci tí, ktorým je pojem Manhattan sympatický, môžu tešiť z novej možnosti, ako sa na ten newyorský ísť pozrieť. Nová súťaž „Vychutnaj si Manhattan“ totiž dáva šancu vyhrať tento šťavnatý výlet so všetkým, čo k tomu patrí – s kompletným servisom, letenkami, sprievodcom, nákupmi a neodmysliteľnou kávičkou na miestach, kde si ju zvykne vychutnávať napríklad aj Paris Hilton.

 

Viac o súťaži sa dá zistiť napríklad na www.americkebyvanie.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu