Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší škandál na OTOvi: Toto si Hriadeľová-Čviriková nezaslúžila!

Lenka Čviriková-Hriadeľová
Lenka Čviriková-Hriadeľová (Zdroj: STV)

BRATISLAVA – Nechutný žart alebo zámer!? Športová moderátorka televízie Joj a čerstvá držiteľka ocenenia Osobnosť TV športu Lenka Čviriková-Hriadeľová (34) sa dočkala nepríjemného prekvapenia. V sobotňajšej repríze programu OTO 2008, ktorú vysielala STV, niekto vystrihol z relácie práve to, ako si prišla prevziať sošku.

Lenku Čvirikovú-Hriadeľovú by sme na OTOvi hľadali márne. Síce sa na stredajšom prenose zúčastnila a dokonca si aj prevzala v živom vysielaní cenu, v sobotňajšej repríze však už nefigurovala. Z približne trojhodinového programu ju vystrihli. Topky.sk zisťovali, ako sa mohlo stať, že v Mlynskej doline zmazali moderátorku, ktorá ako jediná vybojovala sošku pre televíziu Joj.

 „Reprízu gala programu OTO, ktorý trval 162 minút, sme boli nútení z programových dôvodov skrátiť o 20 minút. V žiadnom prípade nebolo našim úmyslom ani zámerom pri tomto skracovaní poškodiť účinkujúcich alebo iné televízie. Skrátením programov sme chceli umocniť ich atraktívnosť a dynamiku,“ nechala sa počuť hovorkyňa STV Želmíra Habánová. Zároveň sa všetkým dotknutým poďakovala za pochopenie programového kroku.  

Z tohto nedorozumenia však nie sú na Kolibe vôbec nadšení. „Prekvapilo nás, že najväčší televízny event STV skracovala. Sme rozčarovaní z toho, že sa to dotklo práve našej televízie,“ neskrývala rozhorčenie hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. So samotnou moderátorkou sme sa snažili spojiť, no mala vypnutý telefón. Podľa našich informácií ju však vôbec nepotešilo, že cestovala z 1 200 kilometrov vzdialeného Poľska, kde momentálne žije s manželom, kvôli tomu, aby ju nakoniec vystrihli z programu. V sobotu si vraj chcela s rodinou pozrieť záznam a zostala nemilo prekvapená, keď sa v programe neuvidela.

V súvislosti tohtoročným odovzdávaním ocenení OTO 2008 však nie je Lenka Čviriková – Hriadeľová jediná, ktorá na neho určite nezabudne. Barbora Rakovská má s touto anketou tiež nepríjemnú skúsenosť. Moderátorku totiž organizátori nepozvali na slávnostný večer. A to ani napriek tomu, že šou Slovensko má talent, ktorú moderovala, získala ocenenie Program roka. Na javisku sa okrem nej objavili takmer všetci, ktorí mali čo dočinenia so zábavnou reláciou – moderátor Maroš Kramár, porotkyňa Adela Banášová, režisér Peter Nuňéz a aj dramaturgička Gabika Drobová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu