Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dara Rolins mesiac po nehode: Výsluch na polícii... potom útek!

Dara Rolins dnes vypovedala na polícii. Na fotografii v sprievode svojho právnika. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins dnes vypovedala na polícii. Na fotografii v sprievode svojho právnika.

PRAHA/BRATISLAVA – Povedala svoju verziu! Dara Rolins (37) dnes o deviatej hodine ráno vypovedala na pražskej polícii v súvislosti s tragickou nehodou, pri ktorej zahynul motocyklista Jíři Rotrekl (†63). Tá sa stala 10. júla tohto roku. Speváčka dorazila na výsluch značne nervózna. Kryla sa slnečnými okuliarmi.

Dnes sa v spoločnosti svojho právneho zástupcu JUDr. Roberta Vladyku speváčka Dara Rolins dostavila o deviatej hodine rannej na svoj prvý policajný výsluch. Ten sa konal v súvislosti s nehodou pri, ktorej bol usmrtený vodič mopedu Jíři Rotlekl. 

"Vypočúvanie trvalo približne hodinu a pol na Krajskom policajnom riaditeľstve v Prahe na Odbore vyšetrovania dopravných nehôd. Rolins ihneď po vypovedaní nasadla do policajného auta, ktoré s ňou išlo približne blok. Chcela sa vyhnúť novinárom. Následne presadla do právnikovho auta a odfrčala domov," povedal nám človek prítomný na výsluchu.

Čo sa dialo pri vypočúvaní a ako to Dara zvládala, sme sa snažili zistiť od jej právneho zástupcu. Ten však do týchto chvíľ nereagoval na naše telefonáty. Neodpovedal ani na sms správu. Viac informácií zisťujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu