Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Geri Halliwell opäť ako strašiak do maku... Ale s megaprsiami!

Geri Halliwell sa pokúsila o nemožné - byť štýlovou v teplákoch Zobraziť galériu (8)
Geri Halliwell sa pokúsila o nemožné - byť štýlovou v teplákoch

LONDÝN – Tá sa ale dogabala! Aj takéto reakcie si šepkali návštevníci letiska Heathrow, ktorí mali možnosť na vlastné oči vidieť ďalší módny výstrelok jednej z bývalých Spajsiek. Geri Halliwell (38) sa totiž do lietadla vybrala v obyčajných teplákoch. Vytrčiť svoje vnady však ani tentoraz nezabudla!

Opäť šliapla poriadne vedľa! Niekdajšia hudobná hviezda je priam excelentným dôkazom toho, že ležérnosť za každú cenu sa jednoducho nevypláca. Jej tohtotýždňová letisková kreácia mala totiž od štýlovej kolegyne Victorie Beckham na míle ďaleko. A čo je najhoršie – netrafila ani len spodnú bielizeň!

Rozgajdaný biely top a velúrové tepláky zastrčené do semišových čižiem! Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, v takejto módnej pohrome sa Geri hrdo predvádzala pred objektívmi paparazzov. Zatiaľ čo iné dámy zo šoubiznisu by sa šli prepadnúť od hanby, speváčka na počkanie vycerila zuby. Ovešaná kabelou z hnedej kože, v slnečných okuliaroch a čiapke si zrejme na chvíľu myslela, že ju možno nespoznali!

Aj keď outfit pehavej hviezdičky nemožno označiť inak ako katastrofálny, celkom zazlievať jej ho nemožno. Podľa internetovej stránky goodplasticsurgery.com sa totiž Gerina hruď už istý čas pýši silikónmi. Zvyknúť si však zrejme nestihla – či už má na sebe bikiny alebo aj obyčajnú podprsenku, prsia má buď stlačené, prípadne jej doslova vyliezajú. Plantavým outfitom si ale veľmi nepomohla, práve naopak. Geri, nabudúce sa takejto kombinácii radšej vyhni!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu