Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Twiinsky sú v Hollywoode ako Paris Hilton: Kamery v spálni!

Budú sestry Nízlové známe rovnako ako Paris Hilton? Zobraziť galériu (13)
Budú sestry Nízlové známe rovnako ako Paris Hilton?

LOS ANGELS – Po stopách škandalóznej boháčky! Sestry Daniela a Veronika Nízlové (24), ktoré tvoria dievčenské duo Twiins, si už čoskoro splnia svoj veľký sen. Práve v týchto dňoch rozbiehajú v Hollywoode vlastnú reality šou. Podarí sa sexi speváčkam zaujať tak, ako kedysi kontroverznej hviezdičke Paris Hilton (29)?

Sexi Slovenky odišli pred pár týždňami do USA, kde dostali v Hollywoode príležitosť nakrúcať vlastnú reality šou s názvom TWiiNS´s diary. Televízny štáb bude mapovať ich každodenný život a cestu za slávou. Podobne tak zhruba v roku 2003 pútala pozornosť divákov dedička hotelového impéria Paris Hilton v šou s názvom Jednoduchý život.

Keď mladé hviezdičky dostali túto ponuku od americkej producentky, ani na chvíľu nezaváhali. „Očakávame od toho, že sa dostaneme viac do popredia, táto reality šou nám pomôže spropagovať aj našu hudbu,“ vymenováva pozitíva Daniela. Jej sestra Veronika sa s ňou stotožňuje. A ako typická žena s úsmevom dodáva: „Tešíme sa hlavne aj na nové zážitky, budeme veľa cestovať a na programe budú určite aj nejaké nákupy.“

Potulky sestier Nízlových po Amerike sa už nakrúcajú. Prvá časť bude mať premiéru na internetovom portáli MySpace.com. Ak sa stretne s úspechom, môže sa pokojne stať, že duo TWiiNS bude čoskoro známe po celom svete.

VIDEO: Sexi speváčky Daniela a Veronika Nízlové už pracujú na novom albume.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu