Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Divoký žúr: Belohorcová na barovom pulte, Bevelagua zosmiešnil Bartošovú!

Václav Bevelagua aj Zuzana Belohorcová sa počas večera ocitli na barovom pulte. Zobraziť galériu (13)
Václav Bevelagua aj Zuzana Belohorcová sa počas večera ocitli na barovom pulte.

BRNO – Odviazali sa! Vlastimil Hájek (34) otvoril ďalšiu zo siete svojich kaviarní. Pri tej príležitosti zorganizoval žúr. Nešlo však o snobskú záležitosť, ale o poriadne divokú párty. Jeho partnerka Zuzana Belohorcová (35) tancovala na barovom pulte, Václav Bevelagua (29) si zas poriadne zašpásoval na účet Ivety Bartošovej. A nová celebrita Lída Žemberyová (55) vytasila neuveriteľný výstrih!

Vedia sa zabávať! Podnikateľ Vlastimil Hájek poňal otvorenie svojej novej kaviarne v Brne akčne - usporiadal poriadny žúr. Prekvapujúce je, že párty sa zúčastnila aj Lída Žemberyová, žena z ľudu zo šou Kapor na torte. Snáď nikto by netipoval, že práve s ňou si Hájek a Belohorcová budú rozumieť spomedzi ostatných účastníkov relácie o varení najviac.

„Neskutočne sme si porozumeli, je to dobrá ženská. Zavolali sme ju, ona vzala syna a prišla. Bavila sa, tancovala so Zuzkou. Tá prvý raz od pôrodu vyliezla na bar a tancovala tam až do rána,“ prezradil Hájek o svojej partnerke Belohorcovej. Za zmienku však určite stojí aj výstrih pani Lídy na jednom z jej outfitov.

Úlohu šoumena na seba vzal na párty aj bývalý redaktor spravodajstva Vašo Bevelagua. „Postavil sa na bar a začal spievať novú skladbu od Ivety Bartošovej s názvom Heja heja. Vtedy sme všetci ležali na zemi od smiechu. To bola najväčšia sranda toho večera, všetci sme si z toho robili žarty,“ povedal nám Hájek.

A prečo sa takto bavili na Ivetin účet? „Ja som tú pieseň počúval šesť dní v kuse. Ona to stále spievala na nakrúcaní Kapra na torte. To už sa nedalo,“ tvrdí Vlastimil. „Som tou skladbou totálne ohromený. Niečo tak úžasné som ešte nikdy nepočul. Naozaj nenahraditeľný song,“ povedal topkám s riadnou dávkou irónie v hlase Bevelagua.

Samotná Bartošová medzi pozvanými nebola. Nechýbali však Hájekovi kamaráti zo skupiny Scuderia Boys. Jeden z nich sa priviezol na aute za milión dvestotisíc eur, ktoré je jediné svojho druhu v Čechách a na Slovensku. Jeho fotografiu nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu