Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rytmus má konkurenciu: Kandráč z Hviezdnej roty!

Rytmus vs. Ivan Kandráč Zobraziť galériu (5)
Rytmus vs. Ivan Kandráč

BRATISLAVA/ SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Je z neho hviezda! Pravidelný účastník kastingov speváckych súťaži – Ivan Kandráč si opäť raz privoňal k popularite. Po tom, ako zvíťazil v kategórii najhoršie spievajúceho interpreta - v Hviezdnej rote, znovu boduje. Dokonca si vyslúžil prívlastok „kráľ“, ktorým bol často označovaný raper Rytmus!

Síce sa o Ivanovi Kandráčovi dá povedať, že nemá hudobný sluch, avšak je zárukou dobrej zábavy. Málokto ešte nepočul jeho svojskú interpretáciu hitu od Michala Davida – Colu, pijeme colu. Teraz sa Ivan pustil do ďalšieho interpreta. Kapela Smola a hrušky ho oslovila, aby prespieval ich pieseň - Pridaj si ma!

Ako líder skupiny Jozef „Spoko“ Kramár prezradil, Kandráča si vybrali spontánne. Pri nakrúcaní dokrútky pre jednu televíznu reláciu mal niekto prespievať ich pôvodnú pieseň. „Zdalo sa nám to ako dobrý nápad, čo sa odstupom času aj potvrdilo. Ivanovi tento tanečný štýl vyslovene sedí, spieva veľmi dobre a je sympaťák,“ dodáva na adresu interpreta Spoko.

Song, ktorý Ivan prespieval, je hlavne o tom, ako funguje celosvetová sociálna sieť Facebook. Mnohí ho preto začali porovnávať s Rytmusom, ktorý robí reklamu tej slovenskej. Na rôznych portáloch, kde sa Ivanovo video nachádza, sa objavujú pochvalné komentáre. „Slovensko ma nového kráľa, nie je to Rytmus, ale Ivan Kandráč,“ znie jeden z nich. Vypočujte si aj vy Ivanovu verziu a posúďte, či si tento prívlastok zaslúži.

VIDEO: Pieseň Pridaj si ma v podaní Ivana Kandráča.

VIDEO: Pôvodná verzia piesne Pridaj si ma v podaní skupiny Smola a hrušky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu