Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prichytený Jaroš: Do nápoja si sypal biely prášok!

Miro Jaroš si sype do nápoja biely prášok. Zobraziť galériu (6)
Miro Jaroš si sype do nápoja biely prášok.

BRATISLAVA – Má čo vysvetľovať! Speváka Mira Jaroša (31) sme pred pár dňami prichytili pri podozrivej činnosti! V jednom podniku si do nápoja vsypal biely prášok, ktorý vyzeral ako nejaká droga. A dobre sa na tom zabával. Miro, čo to má znamenať?!

Sex, drogy a rock’n’roll?! Zdá sa, akoby Miro Jaroš vyskúšal všetko z tohto zoznamu. Pred pár dňami sme ho totiž prichytili v jednom z bratislavských podnikov. Vyzeralo to, že sa s kamarátkou chystali na nejakú party, len si ešte predtým chceli dať trochu „do nosa“.

Dvojica sa zabávala a smiala. Nič podozrivé sa nedialo, až kým im čašník nepriniesol nápoje. Vtedy brunetka strčila Mirovi pod nos akúsi ampulku. Spevák akoby sa najprv zdráhal, no po chvíli si opatrne vsypal jej práškový obsah do nápoja. A pri tejto činnosti sa mu zjavil na tvári široký úsmev.

Znamená to, že Jaroš lieta v nejakom „svinstve“? „Myslím si, že užívanie drog je každého osobná vec,“ povedal nám k téme omamných látok. Vzápätí však rozhodne dodal: „Ja nedrogujem!“ O čo teda išlo? Ako vysvetlil pôvod bieleho prášku?

„Skúšal som len nový energetický nápoj, ktorý priniesla moja známa. Je vo forme prášku, marketingovo je to zámerne urobené tak, aby provokoval. Ale naozaj obsahuje len schválené podporné látky,“ zachraňoval situáciu Miro. Ešteže v tom momente nebol nablízku žiadny policajt z protidrogového oddelenia. Vysvetľovanie by zrejme trvalo podstatne dlhšie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu