Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvrhlík Jaroš: Na konte má aj pokus o znásilnenie!

Miro takto zvádzal svoju obeť! Zobraziť galériu (4)
Miro takto zvádzal svoju obeť!

BRATISLAVA – Nie je žiadne neviniatko! O spevákovi Mirovi Jarošovi (31) by len málokto povedal, že má sklony k násiliu. Opak je však pravdou! Pred kamerami sa správal tak, ako ho nepoznáme!

Znásilnenie a pokus o vraždu! Presne na takéto nekalé praktiky sa sympatický spevák nechal nahovoriť. Svoju temnú tvár odhalil v jojkárskom kriminálnom seriáli s názvom Prvé oddelenie.

„Keďže mám s herectvom nejaké skúsenosti, nerobilo mi to až taký problém. Prizval som si kamarátku, aby sa mi lepšie znásilňovalo,“ vtipkoval Miro, keď sme sa ho na účinkovanie v spomínanom projekte opýtali. Fakt, že má stvárniť bezcitného násilníka, ho od úlohy vôbec neodradil. „Prišlo mi to skôr ako výzva stotožniť sa s takouto postavou,“ prezradil nám.

Ako sa na záberoch z nakrúcania môže zdať, tmavovláska sa Jarošovmu útoku prakticky vôbec nebránila. Jedným z dôvodov bolo aj to, že jej seriálová postava zvrhlíka dôverne poznala. „Zrejme som jej bol ako násilník sympatický,“ povedal pobavene Miro na adresu "obete." Seriál Prvé oddelenie si môžete pozrieť každý pracovný deň o 17: 45 na televízii Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu