Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tiger Woods je už rozvedený: Čo všetko si spôsobil neverou?

Tiger Woods a Elin Nordegrenová Zobraziť galériu (5)
Tiger Woods a Elin Nordegrenová (Zdroj: SITA)

PANAMA CITY - Manželstvo najlepšieho svetového golfistu Tigera Woodsa a modelky Elin Nordegren bolo po šiestich rokoch oficiálne ukončené. Príčinou bola športovcova nevera. Tá si u neho vyžiadala poriadne vysokú daň.

Woods sa snažil zväzok s niekdajšou švédskou modelkou, s ktorou má dve deti, zachrániť. Na niekoľko mesiacov prerušil kariéru a na špecializovanej klinike sa liečil zo závislosti od sexu. Rozpadu manželstva však nezabránil. Rozvod bol dnes spečatený na súde vo floridskom Panama City.

"Mrzí nás, že je naše manželstvo minulosťou, a prajeme jeden druhému v budúcnosti len to najlepšie," uviedli Woods a jeho bývalá manželka v spoločnom vyhlásení, ktoré citoval server magazínu People. "Aj keď už nie sme manželia, sme stále rodičmi dvoch nádherných detí a ich šťastie pre nás oboch vždy bolo a bude to hlavné," stojí tiež vo vyhlásení.

Slávny pár má trojročnú dcéru Sam Alexis a syna Charlieho Axela, ktorý oslávi vo februári dva roky. Podrobnosti týkajúce sa majetkového vyrovnania Woodsovci nezverejnili. Predpokladá sa však, že pôjde o rekordnú sumu. Špekulácie hovorili o tom, že tridsaťročná Nordegren získa až pol miliardy dolárov.

O štyri roky starší Woods je už niekoľko rokov najlepšie zarábajúcim športovcom sveta, ročne si príde na viac ako 100 miliónov dolárov. Príjmy má hlavne z reklamy, ale po vypuknutí aféry o niekoľko sponzorov prišiel.

Údajne ho škandál, počas ktorého sa verejne prihlásilo viac ako desať jeho údajných mileniek, pripravil o 35 až 50 miliónov dolárov. Osobné problémy sa odrazili aj vo Woodsových výkonoch. Po aprílovom návrate ku golfu nedokázal vyhrať ani jeden turnaj a nedávno skončil v Akron dokonca predposledný, čo pre neho bola historická blamáž. V tomto týždni má majiteľ 71 titulov z okruhu PGA hrať na turnaji The Barclays v Paramus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu