Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Studenková: Užívala si bez svojho zajačika!

Koláž: Zdena Studenková a jej Zobraziť galériu (4)
Koláž: Zdena Studenková a jej "zajačik" Braňo Kostka.

PIEŠŤANY – Milenca nechala doma! Herečka Zdena Studenková (56) si počas tohtoročného leta dopriala až dve dovolenky. Tú zahraničnú si užila v spoločnosti svojho partnera Braňa Kostku (38), no na nedávny pobyt do slovenského kúpeľného mesta vyrazila sama!

Zdena Studenková a Braňo Kostka tvoria už dlhé roky pár. Letné chvíle dokážu tráviť spolu, ale aj osamote. Ako nám Braňo prezradil, tento rok ich zlákala Sicília. „Síce sme tam nemali optimálne podmienky, ale boli sme tam perfektná partia, stretli sme sa tam s Gabikou Dzuríkovou“ poznamenal Braňo, pričom dodal, že sa prevažne venovali rôznym športovým aktivitám.

Zdene však jedna dovolenka nestačila a tak sa rozhodla, že bude oddychovať aj v kúpeľoch. Tam jej však už Kostka spoločnosť nerobil. „Bol som len na tej jednej dovolenke, lebo teraz zarezávam v nahrávacom štúdiu,“ dodal Braňo, ktorý je lídrom kapely Fragile.

Keď sme chceli od herečky vedieť, ako si užila procedúry v Piešťanoch, odmietla sa vyjadriť. „Nemám záujem rozprávať sa na túto tému,“ povedala Zdena Studenková a následne zložila mobil.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu