Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi tigrica Rosie: Jej prsia sú dokonalé!

Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (7)
Rosie Huntington-Whiteley

LOS ANGELES - Nefalšovaná sexbomba! To je najlepší opis britskej krásavice Rosie Huntington-Whiteley (23). Jej plným perám, drieku ako osa a oblým prsiam by odolal len málokto. Pridajte k tomu zvodný pohľad a imidž pravej pin-up je hotový!

Divoká šelma! Angličanku Rosie Huntington-Whiteley sme už videli v rôznych pózach. Tentoraz však dokazuje, že nemusí byť ani nahá na to, aby pôsobila ako neodolateľný sexsymbol. Jej postava v tigrovaných korzetových šatách je doslova neprehliadnuteľná – vyzerá totiž celkom ako presýpacie hodiny!.

Je z nej ryšaňa! Rosie svoje tmavé blond lokne vymenila za ryšavé – a táto zmena jej naozaj prospela. Červený odtieň jej kráse pridal na pikantnosti a vďaka nemu pripomína sexsymbol štyridsiatych rokov, Ritu Hayworth. Uvidíme, či sa na striebornom plátne presadí aj Rosie. Na jej premiéru si však ešte chvíľku budeme musieť počkať – objaví sa v ďalšom pokračovaní filmu Transformers. Asi netreba pripomínať, že v tejto úlohe nebude mať o odhaľujúce kostýmy núdzu. Nuž, jej fanúšikovia sa zrejme majú na čo tešiť!

Pre časopis LOVE však nepózovala len obdarená Britka. Imidž sexi mačičky zo šesťdesiatych rokov si vyskúšala aj ďalšia svetoznáma modelka, Gisele Bündchen. V telovej spodnej bielizni a s vytlačenými prsiami dokázala, že si lukratívne miesto medzi anjelmi firmy Victoria's Secret naozaj zaslúži!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu