Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Farmárka Jana (58) šokuje: Zbalila 27-ročného Tarzana zo súťaže Muž roka!

Farmárka Jana si údajne ulovila mladého zajačika. Zobraziť galériu (6)
Farmárka Jana si údajne ulovila mladého zajačika.

BRATISLAVA – Ulovila mladého zajačika! Akčná Jana (58) si síce srdce Pavla (56) v jojkárskej šou Farmár hľadá ženu nezískala, sama ale nezostala. Šesťdesiatnička totiž podľa našich informácii zbalila o tridsaťjeden rokov mladšieho krásavca – Michala Antála (27), ktorý v minulosti skúšal šťastie v súťaži krásy Muž roka. Farmárka nám v rozhovore prezradila, že s mladíkom má poriadne odvážne plány!

Tá sa veru nezdá! Po staršom hospodárovi Pavlovi dostala súťažiaca Jana chuť na mladé mäsko. Stretáva sa s 27-ročným mladíkom, ktorého si nevie vynachváliť. Jej priateľom je podľa našich zistení finalista súťaže Muž roka Michal Antál, ktorý sa predviedol v nezabudnuteľnom prezlečení za Tarzana.

„Je veľmi pekný. Býva kúsok odo mňa, vo vedľajšej dedine. Stretli sme sa, rozprávali sme sa a veľmi sme si rozumeli. Ja som za každú srandu a tak som ho na svoje narodeniny pozvala ku mne, aby som nebola sama. A ja som schopná všetkého,“ povedala nám k začiatkom ich vzťahu Jana. „Milujem sa strašne rada,“ dodala so smiechom, čím naznačila, že s mladíkom vtedy nezostali iba pri obyčajnej konverzácii.

Dvojica má navyše do budúcna už aj spoločné plány. Obaja sa totiž prihlásili do pripravovanej jojkárskej šou Hotel Paradise. „V dnešnej dobe je všetko dovolené a sme za každú zábavu. Som na tom teraz zdravotne už dobre a všetko je v poriadnu. Bol by to veľmi príjemný relax,“ priblížila nám pohnútky svojho rozhodnutia brunetka. Spoločne s Michalom si už dokonca plánujú, ako by si pobyt v exotike naplno užili.  A hlavnou témou týchto rozhovorov je sex!

Meno tohto vášnivého mladíka bolo nedávno spájané aj s Petrou Palevičovou, známou zo Súdnej siene. „Michal je zlatý. Ale ja potrebujem po svojom boku života skúsenejšieho muža,“ poznamenala jojkárka k ich rozchodu. Dvojici popritom zaželala aj veľa šťastia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu