Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Oskarová Helen Mirren: Vykúpala snúbenca Katy Perry!

Helen Mirren a Russell Brand Zobraziť galériu (10)
Helen Mirren a Russell Brand

LONDÝN – Nezdá sa! Anglická herečka Helen Mirren (65) je za každú srandu. Držiteľke Oskara nerobí problém zaflirtovať si s mužom, ktorý by mohol byť jej synom. Pri natáčaní nového filmu v jednej scéne tak dôkladne mydlila svojho hereckého kolegu, až sa prítomní pýtali: Majú spolu niečo?

Mužom, ktorého tak Helen nadšene umývala vo vani a rukou mu “šmátrala“ v oblasti pohlavia, je britský komik Russell Brand (35). Ide o snúbenca americkej speváčky Katy Perry (24). Hádam sa za túto scénku Katy nenaštve. Za ten čas, čo sú spolu, si už mohla zvyknúť, že jej drahý sa zvykne správať výstredne. Nedávno sa navliekol do kostýmu Batmana, ktorý mu bol úzky, a tak si prítomní mohli všimnúť, že ho príroda v rozkroku bohato obdarila.

Russell Brand hrá hlavnú úlohu v remaku filmu Arthur. Je to príbeh o bohatom playboyovi, ktorý holduje alkoholu. Hrozí mu, že príde o majetok, pretože si chce zobrať dievča z robotníckej triedy. Helen hrá jeho pestúnku, vďaka čomu vznikla scénka vo vani. Pôvodnú verziu filmu z roku 1981 filmoví kritici zaradili na desiate miesto v stovke najzábavnejších filmov všetkých čias.

O britskom komikovi sa hovorí, že napriek tomu, že po zásnubách s Katy Perry mierne skrotol, stále si rád so ženami zaflirtuje. Žiaľ, paparazzom sa vždy podarí ho pritom zastihnúť. Speváčke zatiaľ ostáva len dúfať, že jej snúbenec nevyparatí nejakú hlúposť. Momentálne je na turné po Austrálii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu