Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sandra Bullock v koži: Hodila si sexi tanec s babičkou!

Sandra Bullock a Betty White Zobraziť galériu (5)
Sandra Bullock a Betty White (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vie to roztočiť! Herečka Sandra Bullock (46) už na svojho neverného manžela asi naozaj zabudla a je jej poriadne do tanca. Nie však s novým mužským objavom, ale so svojou kolegyňou, babičkou Betty White (88). Nuž, tá sa na osemdesiatosem rokov vie hýbať naozaj skvele!

Vek je iba číslo! Potvrdila svojim sexi tancom s erotickým podtónom jedna z najstarších herečiek na svete, Betty White. Napriek tomu, že sa už blíži k deväťdesiatke, nerobí jej problém spraviť si zo seba srandu. Na pieseň Get Low od Lil' Jona sa rozhýbala tak, že by určite dala do vrecka viacero oveľa mladších žien!

Nebol to ich prvý spoločný tanec! Sólo si spolu obe herečky strihli už vo filme Návrh, a práve tento výkon ocenili tínedžeri cenou za najlepší tanec. Sandra s Betty si zrejme povedali, že ukážu divákom, čo v nich naozaj je a rozvrteli sa aj na pódiu. „Zo všetkých ocenení ma potešilo najmä toto za tanec, ktoré ste mi dali,“ priznala Sandra s úsmevom.

V kožených nohaviciach a voľnom tričku vyzerala herečka vynikajúco a vôbec nepôsobila dojmom, že je o pár desiatok rokov staršia ako tí, ktorí ceny udeľovali.O svojej kolegyni schovanej na pódiu povedala: „Nie je tínedžerkou ako dlho – od roku 1919? Takže nemyslím, že by sem veľmi zapadla.“ Potom ju však tak trochu „urazená“ Betty prerušila a poriadne rozbehla šou svojim tancom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu