Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Twilight: Chceli erotickejšiu scénu, museli opakovať nakrúcanie!

Robert Pattinson a Kristen Stewart Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson a Kristen Stewart

LOS ANGELES - Posledná verzia jednej z najočakávanejších scén ďalšieho filmu upírskej série Twilight sága: Zatmenie, ktorý do slovenských kín dorazí 1. júla, vznikla až na druhý pokus. Povedal to v rozhovore pre televíziu MTV predstaviteľ Edwarda Cullena Robert Pattinson.

"Videl som prvý strih a páčilo sa mi, čo sa dialo v stanovej scéne, keď som to pozeral. Ale nakrútili sme to nanovo, takže si nie som istý, ako vyzerá tá nová. Takže, možno na DVD uvidíte starú stanovú scénu," uviedol. "Myslím, že sa ju snažili urobiť erotickejšiu," vysvetlil Robert Pattinson.

V snímke Twilight sága: Zatmenie sa popri Robertovi Pattinsonovi opäť objavia aj ďalšie hviezdy upírskej série Kristen Stewart ako Bella Swan a Taylor Lautner ako Jacob Black. V príbehu v réžii Davida Sladea sa Bella opäť dostane do nepríjemnej situácie. Po návrate milovaného Edwarda sa jej síce vráti chuť do života, no musí sa rozhodnúť medzi ním a Jacobom, ktorý ju podržal, keď Edward odišiel. Navyše je jej život opäť v ohrození, lebo Victoria - upírka, ktorej partnera Edward v súboji zabil, sľúbila pomstu a tú chce teraz naplniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu