Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jennifer Lopez má nový kšeft: Bude nekompromisná!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Jennifer Lopez sa stane porotkyňou v súťaži na hľadanie speváckych talentov American Idol. V porote relácie, ktorá sa vysielala aj v slovenskom prevedení pod názvom Česko Slovensko hľadá SuperStar, vystrieda Ellen DeGeneres.

DeGeneres vo štvrtok oznámila, že po ročnom pôsobení v porote z programu odchádza. "Necítila som, že je to pre mňa to pravé," povedala. "Milovala som objavovanie mladých talentov, ale bolo pre mňa ťažké posudzovať ľudí a niekedy raniť ich city," vysvetlila dôvody svojho odchodu.

Lopezová sa už v minulosti v relácii American Idol objavila. Nebola však členkou poroty, ale radila súťažiacim v tom, ako zlepšiť svoj prejav. Príchod Lopez nebude jedinou zmenou v americkej porote. Už v máji totiž oznámil legendárny porotca Simon Cowell, že po deviatich rokoch v relácii American Idol končí. Zatiaľ nie je jasné, kto by ho mal v nadchádzajúcom ročníku nahradiť. Podľa agentúry AP sa špekuluje o spevákoch Stevenovi Tylerovi a Harrym Connickovi.

Podľa AP by mohla výmena dvoch porotcov zlepšiť sledovanosť relácie, ktorá pozvoľna klesala. Zároveň by mohla v januári, keď nový ročník začne, prilákať k obrazovkám aj mladšie publikum, čo by sa premietlo aj do väčšieho záujmu reklamného priemyslu o reláciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu