Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Kráska či sexuálna mašina? Za dva dni spala s 26 mužmi!

Jennifer Love Hewitt Zobraziť galériu (10)
Jennifer Love Hewitt

LOS ANGELES – Obšťastňovala ich ako na bežiacom páse! Hoci herečka Jennifer Love Hewitt (31) pôsobí ako nežné žieňa, v posteli z nej dokáže byť poriadna dračica. Keď sa totiž odviazala naposledy, vystriedala viac ako dva tucty chlapov... A to v priebehu len 48 hodín!

Šliapať chodník nie je jednoduché! To si na vlastnej koži overila hrdinka seriálu Stratené duše, ktorá v rozmedzí niekoľkých hodín uspokojila až 26 zákazníkov. Vo svojej zbrusu novej snímke The Client List totiž stvárňuje skutočne výkonnú prostitútku. A pri natáčaní šteklivých záberov si údajne poriadne zamaká!

„Nakrúcali sme všetky tie scény len počas dvoch dní. Musela som si 26 krát prezliecť spodnú bielizeň a vyspať sa s 26 mužmi,“ posťažovala sa krásna tridsiatnička v jednom z rozhovorov. A aj keď bolo všetko len na oko, podľa jej slov sa na pľaci dobre zapotila: „V tomto filme som naozaj ťažko pracujúce dievča.“

Jenniferina postava v spomínanej dráme však, našťastie, nemá nič spoločné s jej súkromím. S priateľom Jamiem Kennedym sa síce nedávno rozišla, no k promiskuite sklony rozhodne nemá. Po vzore Sandry Bullock či Sheryl Crow totiž spoznáva usporiadaný život bez partnera a dokonca zvažuje adopciu ako slobodná mamička.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu