Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Celebrity v putách: Drogy, štetky a alkohol!

Mel bol po zatknutí ešte mierne “pod parou“. Zobraziť galériu (6)
Mel bol po zatknutí ešte mierne “pod parou“.

LOS ANGELES – Nie sú žiadne neviniatka! Medzi známymi hercami, spevákmi či športovcami nájdete takých, ktorí sa nemôžu pochváliť čistým registrom trestov. Niekoľko svetových celebrít sa dostalo do rozporu so zákonom!

Podpísalo sa pod to napr. šoférovanie pod vplyvom alkoholu či drog, výtržnosti, obscénne správanie alebo krádeže. Pre niekoho je to memento, aby sa polepšil, ďalší sa nenapraví vôbec. Dnes tu máme šesticu pánov, ktorí už čo to vyparatili a polícia im klepla po prstoch. Takto vyzerali, keď ich zadržali!

Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ČTK)
O.J. Simpson (63)
Bývalá hviezda amerického futbalu má toho riadne na rováši. V roku 1994 ho obvinili z vraždy bývalej manželky a jej priateľa. Vďaka šikovným právnikom sa z toho “vysekal“. O.J. sa však nepolepšil. Táto fotka vznikla v septembri 2007 pár dní potom, ako v sprievode ozbrojených mužov prepadol a okradol v hotelovej izbe predajcov športových spomienkových predmetov. Vlani ho súd uznal vinným z únosu a krádeže a naparili mu 33 rokov väzenia. Živý sa asi spoza mreží nedostane. Plánuje sa však tretí raz oženiť so ženou, ktorú pozná len z listov.
Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)
Charlie Sheen (44)
Zlý chlapec Hollywoodu. Hviezdu dvojdielnej komédie Horúce strely a úspešného komediálneho seriálu Dva a pol chlapa “preslávili“ najmä drogové a sexuálne škandály, neúspešné manželstvá a druhé miesto v rebríčku Top 10 žijúcich legiend sexu. Charliemu v poslednom období opäť zachutil kokaín a nevie sa vpratať do kože. Naďalej vyhľadáva spoločnosť prostitútok. Problémy mu robí najmä jeho výbušná povaha. Na tejto fotografii z decembra 2009 je tesne potom, čo ho zadržali po útoku zbraňou na manželku Brooke Mueller (29).
Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)
Mel Gibson (54)
Konzervatívny muž, veriaci katolík, milujúci manžel. Takto mali kedysi zafixovaného hollywoodskeho herca mnohí jeho priaznivci. Dnes to už neplatí. Mel plní stránky bulváru svojimi alkoholickými excesmi, antisemitskými poznámkami, či mediálnymi prestrelkami so svojou bývalou partnerkou, ruskou speváčkou Oksanou Grigorievou. V júli 2006 ho zadržala losangelská polícia, pretože šoféroval opitý. Aby toho nebolo málo, herec uštedril policajtom zopár šťavnatých nadávok.
Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)
Kid Rock (39)
Vlasatý rocker má vo zvyku riešiť konflikty štýlom ´ručne – stručne´. V októbri 2007 ho zatkla polícia po bitke v reštaurácii v DeKalb County. Pochytil sa tam s jedným so zákazníkov. Išlo o jeho ďalší bitkársky incident v relatívne krátkom čase. Pár týždňov predtým sa totiž pobil s ďalším rockerom Tommym Lee na udeľovaní cien MTV Video Music Awards. Autor hitu All summer long je údajne prchká nátura, ktorá má občas problém so sebakontrolou.
Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)
Robert Downey Jr. (45)
Americký herec je momentálne na filmovom výslní. Kritika ho zaradila medzi najväčšie talenty jeho generácie. Sľubnú kariéru si však v začiatkoch takmer zahodil pre drogovú závislosť. Bol na tom tak zle, že s ním nikto nechcel spolupracovať. V apríli 2001 ho v Culver City zastavila polícia. A už aj ho brala so sebou za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Dnes má údajne svoje drogové obdobie za sebou a seká dobrotu.
Celebrity v putách: Drogy,
Zobraziť galériu (6)

Hugh Grant (48)
Anglický herec to pekne zbabral. Chodil s jednou z najkrajších žien sveta, anglickou modelkou Liz Hurley, ale na sexuálne radovánky si vybral podpriemerne vyzerajúcu prostitútku. Chcel si s ňou užiť orálny sex. Rýchlo, nenápadne a v aute. Mal však smolu. V ten osudný júnový deň roku 1995 ich pri tom pristihla polícia. Zadržali ho za obscénne správanie na verejnom mieste a naparili mu pokutu 1 180 dolárov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu