Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Vyťažená Banášová: Koleduje si o kolaps!

Adela Banášová možno pohorí. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová možno pohorí.

BRATISLAVA – Na plecia si toho naváľala požehnane! Okrem rannej relácie v rádiu bude Adela Banášová (29) po prázdninách moderovať vlastnú talkšou na Markíze, aj hľadať česko-slovenské talenty. Počas pondelkov by dokonca mali byť vysielané všetky tri jej relácie. Ako to chce zvládať?!

Čaká ju poriadny stres! Od septembra sa do rádiového éteru vráti Ranná šou Adely a Sajfu. K nej pribudne televízna nočná talkšou a hľadanie talentov. Banášová bude teda počas každého pracovného dňa v rádiu. Talentmánia sa bude podľa našich informácií vysielať v nedeľu a v pondelok, talkšou by mala bežať od pondelka do štvrtka.

Najmä prvý deň v týždni bude teda pre moderátorku poriadne hektický. Po nedeľnom prenose Talentmánie bude musieť vstávať do rannej rádiovej šou. Ešte v ten večer by sa potom mali vyraďovať talenty a o 22.00 by mala hostiť niekoho vo svojej talkšou. Toto všetko chce stíhať?!

„Nemám žiadne bližšie informácie k mojej novej relácii a nemám čo povedať k organizačným veciam. Jedine viem to, že to nebude naživo, to určite nie,“ povedala nám Adela na margo svojej talkšou. Keď však bude chcieť byť pri spovedaní hostí aktuálna, s veľkým predstihom nakrúcať nemôže. Snáď by sa jej na to hodila sobota. To je zatiaľ jediný deň, kedy by nemala mať žiadne povinnosti. Kedy bude oddychovať, je otázne...

„Nemyslím si, že toho budem mať priveľa. Je to proste práca. Iní ľudia robia od rána do večera, ja skončím v rádiu o desiatej a idem domov. Ostatní pritom pracujú ešte do šiestej,“ zľahčuje svoje vyťaženie moderátorka. Pohotové a vtipné reakcie, ktorými je povestná, sa však nerodia len tak. Vyčerpaná a vystresovaná by aj Adela Banášová mohla začať robiť prešľapy...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu