Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Čviriková-Hriadeľová zdrhla za mužom: Odpratala sa do Rumunska!

Manželia Čvirikovci už majú nový domov. Zobraziť galériu (3)
Manželia Čvirikovci už majú nový domov.

BRATISLAVA – Majú ďalší domov! Slovenský futbalový obranca Peter Čvirik (31), ktorý rok a pol kopal za poľský prvoligový klub Lechia Gdaňsk, podpísal pred mesiacom zmluvu s rumunským CS Universitatea Kluž. Topky.sk zistili, že spolu s manželkou Lenkou Čvirikovou-Hriadeľovou (36) a deťmi sa museli rýchlo presťahovať z jednej krajiny do druhej.

Futbalista Peter Čvirik, ktorý iba pred zhruba 4 týždňami podpísal zmluvu s nováčikom najvyššej rumunskej futbalovej súťaže, má už nový domov. Z poľského mesta Gdaňsk si išiel zarábať do mesta Kluž ležiacom na severozápade Rumunska v historickej krajine Sedmohradsko. Tu manželia Čvirikovci spolu so synmi Maxom a Samkom budú žiť minimálne 12 mesiacov. Peter totiž podpísal s klubom CS Universitatea Kluž zmluvu s ročnou opciou.

Topky.sk zistili, že Čvirikovci si už stihli nájsť aj nový domov. „Presťahovaní už sme,“ priznala nám plavovláska, ktorá sa so sťahovaním musela poriadne poponáhľať. „Manžel hral už v nedeľu zápas,“ netajila Lenka jeden z dôvodov rýchleho presunu do Rumunska.

Okrem nového prostredia si bude musieť Hriadeľová zvykať aj na novú trasu autom z Rumunska do Bratislavy. Moderátorského postu v jojkárskych športových správach sa totiž nemieni vzdať a na Slovensko plánuje dochádzať približne každé dva týždne. Cesta do rodnej krajiny sa jej skráti z "poľských" 11,5 hodín na 8.

Topky.sk v súvislosti so sťahovaním z jednej krajiny do druhej zisťovali, či si popri tom všetko nájdu manželia čas na dovolenku. „Tá nehrozí. Už sa začala liga,“ vysvetlila Hriadeľová, ktorá sa v týchto dňoch venuje zariaďovaniu nového rodinného hniezdočka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu