Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Extrémne pikantné: Veľké prsia v čili papričkách!

Vida Guerra svojimi vnadami rozpálila Washington Zobraziť galériu (3)
Vida Guerra svojimi vnadami rozpálila Washington

WASHINGTON – Keď zeleninu, tak poriadne ostrú! To si zrejme povedala americká sexbomba Vida Guerra (36), ktorá so sexi kamoškami poriadne rozpálila metropolu Spojených štátov. Z ich obsluhy sa totiž nejednému chlapovi zakrútila hlava – ženské krivky vystavili v bikinách... S papričkami!

Štipľavé ako nikdy! Organizácia PETA, ktorá v spolupráci s celebritami ochraňuje zvieratá po celom svete, zaútočila na svojich prívržencov skutočne ostrými zbraňami. K vegetariánstvu totiž už opäť vyzývala prostredníctvom sporo odetých krásavíc – tak trochu zeleninové boli aj ich intímne partie!

Skupinka čokoládových dievčat na čele s Vidou v uliciach Washingtonu rozdávala hot dogy. Nie však obyčajné! Tie ich boli totiž bezmäsité, a teda neobsahovali žiadne párky. Namiesto nich vkladali do pečiva červené čili papričky, ktorými mali vyzdobené aj oba diely skromných bikín. Či okoloidúcim od takýchto servírok chutilo, sa dvakrát pýtať nemusíte!

Vida svojím kubánskym pôvodom a neprehliadnuteľným sexepílom dobyla Ameriku v závere roka 2002, keď sa objavila na titulnej strane magazínu FHM. Spoločnosť PETA si ju však na propagáciu vegetariánskeho spôsobu nevybrala náhodou. Herečka a speváčka sa totiž netají tým, že mäso nekonzumuje, vďaka čomu je vo vynikajúcej kondícii: „Cítim sa skutočne zdravo, funguje to na mnohých úrovniach, vrátane stavu mojej pleti.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu