Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hviezda z Pohotovosti: Drogy, stiptérky a sex s mladistvou!

John Stamos Zobraziť galériu (6)
John Stamos (Zdroj: SITA)

MARQUETTE – Dohnala ho minulosť! Hviezda seriálu Pohotovosť John Stamos (46) zachraňuje na televíznych obrazovkách životy, s tým svojím však v súkromí rád hazarduje. Na povrch vyplávali skutočnosti, že tento sympaťák vábil sedemnásťročné dievča na orálny sex a je veľký kamarát so striptérkami a kokaínom!

Johnny, v budúcnosti si lepšie vyberaj svoje známosti! Amerického herca totiž vydierala špekulantská mrcha, s ktorou mal románik v roku 2004 na Floride. Všetko by bolo v poriadku, keby malo dievča aspoň osemnásť. Nútiť však sedemnástku k orálnemu sexu nie je ani v USA s kostolným poriadkom.

V tú istú noc si rozhodla seriálová hviezda vyhodiť z kopýtka so striptérkami a kokaínom. Tínedžerka ostala na tomto divokom žúre s ním. S odstupom rokov si už ako podnikavá mladá žena zrátala, že by z takejto informácie mohla dodatočne vytrieskať prachy. A tak začala herca po siedmich rokoch vydierať: „John, mám fotky, kde šnupeš kokaín!“ S komplicom si zapýtali 680-tisíc dolárov za to, že inkriminovaný materiál nepredajú bulváru.

Herec z populárneho seriálu sa v zúfalstve obrátil na FBI. Síce mu tieto informácie poškodili dobrú povesť, ale polícia aspoň klepla vydieračov po prstoch. Po fotografiách však nie je ani stopy! Hercovi ešte môžu zavariť informácie o zvádzaní neplnoletej, na čo sú americkí sudcovia mimoriadne hákliví.

Jeden z jeho nemenovaných priateľov pripísal túto nešťastnú eskapádu manželským problémom: „Bol vtedy na dne, rozpadalo sa mu manželstvo, každý robíme chyby.“ Skutočne sa v roku 2004 John Stamos s manželkou, herečkou a modelkou Rebeccou Romijn (37), od seba odlúčili a rok na to rozviedli. V budúcnosti však bude hádam obozretnejší, koho bude obletovať s nemravnými návrhmi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu