Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šibnutá Courtney Love: Manžela bodala špendlíkmi... Do semenníkov!

Courtney Love Zobraziť galériu (5)
Courtney Love

LOS ANGELES – Drogová závislosť im prerastala cez hlavu! To, že spevák Kurt Cobain, patril medzi stálych klientov dílerov heroínu, nebolo v kuloároch nijakým tajomstvom. Zákonná polovička však aj po jeho smrti neprestáva šokovať – jej metódy „záchrany“ pri predávkovaní vyrážajú dych!

Nemal to pri nej ľahké! O tom, ako vyzeralo spolužitie s lídrom skupiny Nirvana, sa kontroverzná speváčka rozhovorila v zbrusu novom dokumente s názvom Behind the Music: Courtney Love. Ten na televízne obrazovky prinesie stanica VH1 a už teraz je jasné, že v ňom nechýbajú poriadne pikantnosti. Kurt si pri zákonnej polovičke odpykal za drogové excesy naozaj dosť!

„Upadol do bezvedomia, v ktorom hľadal zabudnutie. Musela som ho ku*va prefackať, napichať mu do „gulí“ špendlíky a dať mu všade kocky ľadu,“ nešetrila Courtney vulgarizmami. Ako však zároveň dodala, takáto svojská starostlivosť ju dlho nebavila: „Začalo ma to naozaj s*ať, odmietala som to, nechcela som byť ako opatrovateľka.“

Paradoxom je, že táto spoveď má byť akýmsi vysvetlením pre fanúšikov skupiny Nirvana, ktorí Cortney doteraz obviňujú z Kurtovej smrti. Ten zomrel v roku 1994 výstrelom zo zbrane. Výstredná vdova si vraj odvtedy prešla peklom a momentálne sa snaží ukázať svoju jemnejšiu stránku: „Je to niekedy naozaj ťažké, keď všetci na vás ukazujú prstom. Zraňovalo to moje city – bolo to strašné. Trvalo dlho, kým som si na to zvykla, bola to trauma.“ Aj vám po týchto slovách z oka vypadla slza?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu