Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kedysi ho bol Plný dom, na staré kolená sa zbláznil: Tento fešák má gule!

John Stamos, ktorý sa zviditeľnil najmä účinkovaním v sitkome Plný dom, sa v 52 rokoch nechal zvečniť s holým zadkom. Zobraziť galériu (15)
John Stamos, ktorý sa zviditeľnil najmä účinkovaním v sitkome Plný dom, sa v 52 rokoch nechal zvečniť s holým zadkom.

LOS ANGELES - To chcelo odvahu! Herec John Stamos (52) sa mnohým divákom spája najmä s obľúbeným sitkomom Plný dom, v ktorom stvárnil strýčka Jesseho. Keďže bol vždy veľký fešák, na nedostatok fanúšičok sa sťažovať nikdy nemohol. Dnes je z charizmatického herca päťdesiatnik a robí veci, na ktoré by si asi väčšina jeho rovesníkov netrúfla. Pre magazín Paper totiž nedávno pózoval nahý.

Tvorcovia kontroverznejšieho magazínu Paper majú zrejme slabosť na holé zadky. Za všetko hovorí titulka z konca minulého roka, na ktorej pretŕčala svoju zadnicu Kim Kardashian. Nedávno sme vás informovali o podobne ladenom fotení blonďavej Paris Hilton. A dnes tu máme niečo pre dámy...


Pozrite si tiež: Táto blondína je vždy niečo extra! Vpredu tenká látka, vzadu holá "prdel"


Spomínaný časopis totiž zlákal na pikantné fotenie známeho herca Johna Stamosa. Ten síce v lete oslávil už 52. narodeniny, no to mu nezbránilo v tom, aby sa čitateľom ukázal v celej svojej kráse. Pred objektívom fotografa totiž pózoval od pol pása nahý a do objektívu vystavil holý zadok. 

Odhaľovanie tela nie je pre jedincov živiacich sa hereckým chlebíčkom žiadnou raritou. Mnohí nemajú s ukazovaním sa na Adama a Evu žiaden problém. John sa však v priloženom rozhovore netajil tým, že sa predsa len cítil zvláštne. Pózovanie pre magazín Paper totiž označil za najbláznivejšiu vec, ktorú počas uplynulého roka urobil. 

John Stamos pózoval pre kontroverzný magazin Paper bez nohavíc.
Zobraziť galériu (15)
John Stamos pózoval pre kontroverzný magazin Paper bez nohavíc.

Viac o téme: John StamosPlný dom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu