Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešovú kamaráti nešetria: Prac sa z móla, stoj pri sporáku!

Andrea Verešová nebola nadšená zo všetkých darčekov Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová nebola nadšená zo všetkých darčekov

PRAHA – Dve autá plné darčekov a pani ohŕňa nos! Modelka Andrea Verešová (30) oslávila svoje okrúhle narodeniny vo veľkom štýle. Z niektorých darov však príliš nadšená nebola. Gratulanti jej totiž dali jasne najavo, kam patrí!

Hoci Andrea z prehliadkových mól nezmizla a ako matka dvoch detí má stále sexi krivky, niektorí známi ju vnímajú inak. Modelka by totiž podľa nich zrejme mala byť už iba „žienkou domácou“, ktorá by stála pri sporáku a starala sa len o rodinu. Ako inak sa dá vysvetliť množstvo kuchárskych kníh, ktoré modelka dostala k narodeninám?!

„Neviem, prečo som ich dostala, veď ja variť viem,“ povedala prekvapená Verešová pre denník Aha!. Napriek tomu jej však spravil radosť aspoň kurz varenia zameraný na ázijskú kuchyňu. „To sa mi celkom hodí,“ prezradila oslávenkyňa, ktorá na narodeninovú párty pozvala viac ako 150 hostí.

Okrem kuchárskej výbavičky dostala Andrea poukaz na let balónom, lístky do opery, divadla, ale aj pobyt v kúpeľoch. Snáď si čerstvá tridsiatnička popri všetkých týchto aktivitách nájde čas aj na skúšanie nových receptov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu