Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fialová v hroznom oblečení: Zuzi, takto to má byť správne!

Zuzana Fialová a Andrea Verešová v podobných sakách. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Fialová a Andrea Verešová v podobných sakách.

BRATISLAVA – Ticho trpí?! Zuzana Fialová (35) bola zatiaľ v Showdance spokojná len s jedným svojim outfitom. Keby si však oblečenie prispôsobila, mohla by zažiariť rovnako ako modelka a bývalá misska Andrea Verešová (29).

V pondelkovom Showdance sa Zuzana Fialová objavila v krátkom bielom saku a v rifliach so zníženým sedom a výraznými vreckami. To spôsobilo, že herečkina postava vyzerala krátka a neforemná. Outfit jej nešťastne rozširoval boky.

Možno by sa mohla nabudúce nechať inšpirovať Andreou Verešovou. Tá sa totiž nedávno objavila v spoločnosti v podobnom kabátiku, no s tým rozdielom, že si k nemu obliekla úzke nohavice. Tie jej na bokoch neodstávali. A tričko s hlbokým výstrihom jej dodalo šmrnc. Takouto kombináciou oblečenia zvýraznila modelka svoju figúru a ženské prednosti.

Keď sme však v súvislosti s témou nešťastných Showdance kostýmov oslovili samotnú herečku, na prekvapenie povedala, že jej to vôbec neprekáža. „Ja sa cítim byť pekná bez ohľadu na outfit. Možno by som to aj mala riešiť, ale nie som odborník na všetko. Veď ani zuby si nevŕtam sama“ s nadhľadom okomentovala túto situáciu herečka. Našťastie má pred sebou už len jedno vydanie Showdance. Stylistom relácie sa teda zverí do rúk posledný raz.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu