Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Müller: Autonehoda so synom! Vrazili do autobusu!

Richard Müller (vľavo) po nehode náruživo telefonoval. Zobraziť galériu (4)
Richard Müller (vľavo) po nehode náruživo telefonoval.

BRATISLAVA – Nezvládol riadenie a rozmlátil auto! Syn speváka Richarda Müllera (48) Filip (19) spôsobil v nedeľu podvečer nehodu. Vo Fabii nesedel sám. Viezol otca a kamarátku.

Hudobník prežil predvčerom krušné chvíle. Dôvodom je nehoda, ktorú zavinil jeho syn Filip. „Je čerstvým držiteľom vodičského oprávnenia a urobil takú bežnú školácku chybu. Zabudol si vyhodiť rýchlosť. A hoci spomaľoval, v momente, ako pustil brzdu, mu auto skočilo do autobusu a šúchalo sa po jeho boku. Vozidlo MHD prichádzalo z hlavnej cesty,“ popísal nám spevák detaily toho, čo sa vlastne v Bratislave neďaleko centra stalo.

Hoci bolo modré vozidlo zničené, nikto sa nezranil. „Odniesli si to iba plechy. Ani sme nevolali políciu. Všetko sme vybavili a spísali v priebehu pätnástich minút na mieste. Mohlo to dopadnúť horšie,“ povedal topkám Richard Müller, ktorý zaradil túto nehodu do kategórie tých menších. „Za 30 rokov, čo šoférujem, som našťastie nikdy nemal žiadnu vážnu nehodu,“ dozvedeli sme sa od hudobníka.

Napriek tomu, že sa incident zaobišiel bez následkov na zdraví, s Müllerom zrážka zalomcovala. „Určite som pociťoval vnútorné chvenie,“ priznáva chlap ako hora, ktorý dúfa, že sa v jeho živote už podobná situácia nezopakuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu