Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Katy Perry hore bez: Veľké prsia sa jej do rúk nezmestia!

Katy Perry zvádza veľkými vnadami na obálke magazínu Esquire Zobraziť galériu (22)
Katy Perry zvádza veľkými vnadami na obálke magazínu Esquire

LOS ANGELES – Príroda k nej bola naozaj štedrá! Američanka Katy Perry (25) odjakživa patrila k speváčkam, ktoré v spoločnosti vábili pohľady mužov bujným dekoltom. Nie je preto prekvapením, že svoje ženské tvary obnažila v plnej kráse – dobre vie, že má čo ukázať!

Veľké a prirodzené! Také sú vnady popovej hviezdy, ktorá sa vďaka nim pravidelne stáva ozdobou spoločenských podujatí. Katy však nedávno odhodila zábrany a svojimi prednosťami zabodovala aj na obálke pánskeho magazínu Esquire. Augustové číslo jeho britskej verzie pôjde zrejme na dračku – takéto prsia sa totiž predávajú samé!

Prekrížené nohy, sťahujúce nohavičky a necudný pohľad! V takejto póze sa tmavovláska nechala zvečniť ešte predtým, ako by si musela pýtať povolenie od zákonnej polovičky. Katy je totiž momentálne zasnúbená s britským komikom Russellom Brandom, pričom svadba a rodinný život je u tejto dvojice doslova na spadnutie. Pohľad na speváčkine objemné prednosti si tak už čoskoro bude môcť užívať zrejme iba jej vyvolený!

Dôkazom toho, že u prominentného párika to láskou len tak iskrí, je aj nedávne interview s Russellom. Ten bez okolkov priznal, čo k svojej priateľke cíti: „Katy je žena, ktorú milujem. Je to, akoby som sa zhováral s matkou svojho syna. Je to úplne iná zmes pocitov.“ A hoci ich často delí oceán a množstvo pracovných povinností, nevydržia bez seba dlhšie ako dva týždne. Do konca roka by sa však aj tento problém mal stať minulosťou – dovtedy chcú byť totiž svoji aj pred oltárom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu