Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Mel B a Katy Perry na párty: Ako prostitútky!

Katy Perry a Mel B Zobraziť galériu (14)
Katy Perry a Mel B

LOS ANGELES – Ako ľahké ženy! Tak sa predviedli hviezdičky Mel B (34) a Katy Perry (25) na párty bloggera Pereza Hilltona. Neostýchali sa odhaliť svoje zvodné prsia v sexi oufitoch, výsledok však bol však dosť hrozný!

Peroxidový blogger Perez Hilton ohovára celebrity jedna radosť – a predsa sa na jeho narodeninovej párty objavila nejedna známa postavička. Zdá sa však, že známe dámy šoubiznisu si medzi sebou dohodli súťaž o to, ktorá príde v najhoršom outfite – väčšina z nich totiž vyzerala naozaj na plač! Prím však jednoznačne hrali sexice Katy Perry a Mel B.

Pri pohľade na speváčku hitu Hot N Cold je naozaj ťažké sa rozhodnúť, čo je horšie. Korzet hodný parížskej kurtizány, čaptavé nožičky alebo umelý úsmev na jej tvári? Katy asi chcela upútať svojimi plnými vnadami, červený korzet totiž odhaľuje viac ako len trocha z jej prsníkov. Jej oblé tvary by však potrebovali viac opory. Nabudúce by si mala lepšie rozmyslieť, či si nevybrať outfit, ktorého súčasťou je aj podprsenka!

Parafrázu na pirátsku ľahkú ženu predviedla ex-spice girl, Mel B. Ružové legíny, latexový korzetík a čižmy až po stehná – čokoládová speváčka sa chcela poistiť, že sa jej dostane pozornosti opačného pohlavia. Celý model bol však prvoplánový a prekombinovaný. Cylinder, prúžkované sako a „čarovná palička“ s lebkou na konci – to všetko mohla speváčka radšej nechať doma. Mel B, nabudúce sa spoľahni na stajlistu!

Mel B a Katy
Zobraziť galériu (14)

Mel B a Katy
Zobraziť galériu (14)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu