Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex, hádky a intrigy

Záber z maďarskej verzie reality show. Zobraziť galériu (12)
Záber z maďarskej verzie reality show.

BRATISLAVA - Súlož v priamom prenose, intrigy, hádky plné nadávok a vulgarizmov, necenzurované zábery z toalety či sprchy - to všetko od septembra uvidia diváci na obrazovkách TV JOJ. Kňažkova televízia spúšťa megaúspešnú reality show VyVolení, ktorá v Maďarsku prevalcovala aj svetoznámy projekt Big Brother. O čo vlastne pôjde?

Desať až pätnásť odvážlivcov bude spolu žiť v prepychovej vile viac ako 100 dní. I keď sa táto reality show nápadne ponáša na markizáckych Mojsejovcov, nie je to tak. "Súťažiaci z vily vychádzajú len za vopred stanovených podmienok a len na nevyhnutný čas. Počas bývania vo vile nemajú šancu stretnúť nikoho ani zo štábu," tvrdí programový riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Na finalistov bude dohliadať niekoľko desiatok kamier 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Necenzurované zostrihy, zábery z toaliet či nahotinky v kúpeľni, aj tým si chce Jojka získať pozornosť divákov.

Obdobný projekt onedlho rozpúta vojnu v susednom Česku, kde VyVolených ponúkne svojim divákom TV Prima a súčasne s ňou bude pred svoje obrazovky lákať TV NOVA s reality show Big Brother. V nej víťaz získa 10 miliónov českých korún (pred zdanením), zatiaľ čo výherca na Prime dostane ceny v hodnote 11 miliónov českých korún. Obe médiá sľubujú víťazovi hviezdnu kariéru - flek moderátora alebo herca.

A ako to bude vyzerať u nás? Televízia JOJ odmení vyvoleného novým bytom, automobilom, ročným platom špičkového manažéra a niekoľkými luxusnými dovolenkami. Či to bude pre Slovákov dostatočná motivácia podstúpiť stratu súkromia na takmer štyri mesiace ukážu už najbližšie dni, keď sa začnú kastingy do tohto úspešného projektu.

 Reality show VyVolení sú odskúšaným formátom maďarskej televízie RTL Klub, kde ju vysielali pod názvom Való Világ (Skutočný svet). Hoci konkurenčná maďarská televízna stanica súčasne vysielala svetoznámu reality show Big Brother, program Való Világ ju s obrovským náskokom prevalcoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu