Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bude Hudák VyVoleným moderátorom?

Michal Hudák
Michal Hudák

BRATISLAVA - Nebude to až taký tvrdý súboj. I keď tvorcovia novej megalomanskej reality show televízie JOJ VyVolení pozvali potenciálnych moderátorov na kasting, o poste toho hlavného je údajne dávno rozhodnuté. Bude ním bývalý spovedník miliónových dievčat Michal Hudák (35)?

Sympatický moderátor nízko sledovanej relácie TV JOJ Spolužiaci už dokonca nahovoril televíznu upútavku na VyVolených a jeho hlas sa ozýva aj z telefónneho záznamníka pre uchádzačov do hry. Sympatie k nemu nezakrývajú ani samotní tvorcovia relácie. "Áno, je vážnym kandidátom na účinkovanie v pripravovanej reality show TV JOJ VyVolení," potvrdil hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Z kuloárov televízie sa ozývajú hlasy, že kasting na moderátora bol fraškou, pretože si už dávno vybrali toho svojho. Hudák však tvrdí, že o ničom nevie: "Čakám na vyrozumenie rovnako netrpezlivo ako všetci, ktorí boli na kamerových skúškach," povedal.

Keďže nový moderátor je skoro istý, z utorkového kastingu môže vzísť už iba moderátorská dvojica nočných zostrihov VyVolených - Late Night. Najväčšie šance stať sa sprievodkyňou programu majú Zuzana Hajdu (30) z Novín TV JOJ a Lenka Hriadelová (31) zo športu tej istej televízie. V Late Night by sa mohol objaviť aj kontroverzný miliónový tanečník Džony Mečoch (27) či Matej Sajfa Cifra (26) z FUN Radia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu