Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mečiarová odchádza z Markízy: Flek jej prebrala Hospodárová!

Martina Mečiarová a Jana Hospodárová Zobraziť galériu (4)
Martina Mečiarová a Jana Hospodárová

BRATISAVA - S Markízou sa lúči! Plavovláska Martina Mečiarová (29) sa ide naplno pripravovať na príchod svojho prvého bábätka. Včera sa ako moderátorka Reflexu postavila pred kamery poslednýkrát. Na jej miesto nastupuje tvár Telerána Jana Hospodárová (34).

Tretie tohtoročné markizácke dieťa sa už pomaličky chystá na svet. Po Zlatici Puškárovej a Mirke Almásy bude o niekoľko týždňov rodiť aj moderátorka Reflexu Martina Mečiarová. „Už odchádzam na materskú dovolenku,“ prezradila včera v rannej markizáckej relácii Mečiarová, ktorej sa má v auguste narodiť prvé dieťa.

Hoci pohlavie bábätka blondínka pozná, doteraz ho neprezradila. „Manžel nechce vedieť, čo to bude. Rád by to zistil až na sále. Máme však vybratých asi sedem mien. Dievčenské, aj chlapčenské,“ tvrdila nám nedávno Mečiarová. Tú na moderátorskom poste v Reflexe dočasne nahradí kolegyňa z Telerána Jana Hospodárová.

„Veľmi sa na to teším. Je to nová skúsenosť. Po trinástich rokoch v televízii vyskúšam niečo odlišné. Doteraz som moderovala reláciu, ktorá je dosť uvoľnená. Reflex však má presne daný scenár, určitý poriadok. Som tiež zvedavá, ako mi to pôjde s čítacím zariadením, keďže som to doteraz nerobila,“ povedala pre topky.sk Jana.

Hospodárová ešte netuší, ako dlho bude trvať tento moderátorský záskok. „Neviem, či pol roka alebo rok. Závisí to od Maťky a dĺžky jej materskej,“ zauvažovala blondínka, ktorá sa neobáva toho, že by popri Teleráne nezvládala Reflex. „Jemná únava ma môže určite zastihnúť, ale nemám z toho strach,“ dodala Hospodárová. Prvé nakrúcanie už má za sebou. Nechajme sa prekvapiť, ako jej to pôjde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu