Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Tehotná Mečiarová: Ukázala päťmesačné bruško!

Tehotná Martina Mečiarová ukázala bruško. Zobraziť galériu (6)
Tehotná Martina Mečiarová ukázala bruško.

BRATISLAVA - Už onedlho sa stane mamičkou! Markizácka moderátorka Martina Mečiarová (29) čaká svojho prvého potomka. Plavovláska ešte donedávna maskovala svoje rastúce bruško voľným oblečením. Na nedávnom OTO-vi však ukázala svoje päťmesačné zaoblené krivky v plnej paráde.

Moderátorka markizáckeho Reflexu Martina Mečiarová, ktorá je takmer tri roky vydatá za manžela Milana, čaká vytúžené prvé bábätko. Ako vidno na našich záberoch zo sobotňajšieho OTA, tehotenstvo by už len s ťažkosťou skryla. Na akciu totiž prišla v šatách od módnej návrhárky Jany Pištejovej, ktoré zvýraznili jej bruško.

Keďže sa Martina ukázala v spoločnosti po výraznej časovej odmlke, topky.sk zaujímalo, ako si večer užívala. „Cítila som sa veľmi dobre. Naozaj pozitívne. Toto bola akcia, na ktorej som sa zúčastnila po dlhej dobe. Doteraz som sa spoločnosti vyhýbala, aby som nedostala chrípku,“ tvrdila nám moderátorka, ktorá sa na večierku dlho nezdržala.

V súvislosti s Mečiarovej tehotenstvom sme zisťovali, či už pozná pohlavie dieťatka. „Áno, ale Milan nechce vedieť, čo to bude. Rád by sa to dozvedel až na sále. Máme však vybratých asi sedem mien. Dievčenské aj chlapčenské,“ tvrdila blondínka, ktorá je v piatom mesiaci.

Hoci je Martina už za polovicou tehotenstva, výbavičku pre ratolesť ešte nekupuje. „Som poverčivá, tak zatiaľ nič nezháňam. Možno, keď bude teplejšie, tak sa pôjdem pozrieť do obchodov,“ povedala markizáčka, ktorá ešte netuší, ako to bude s jej prácou v televízii. „Zatiaľ to nemám vyriešené. Uvidíme , čo bude. Necháme to všetko na osud a pána Boha,“ dodala moderátorka, ktorá má pôrod naplánovaný v Banskej Bystrici u svojho doktora.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu