Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ďalšia rana pre Tlučkovú: Ťažká budúcnosť!

Zuzana Tlučková. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Tlučková.

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Zuzana Tlučková (48) začala po rozvode so Štefanom Skrúcaným (50) konečne žiť pokojnejší život. Približne pred rokom sa presťahovala do nového domu a užívala si bezstarostné obdobie. Idylku však najnovšie narušili nečakané komplikácie. Herečka prišla takmer o všetku prácu!

Má dôvod na obavy! Zuzana Tlučková je herečka na voľnej nohe, preto prácu nikdy nemá istú. Najprv jej zrušili seriál Kutyil s.r.o., teraz prišla väčšia rana. Najviac práce totiž Zuzana mala v divadle West. To však zrejme nadobro končí so svojou činnosťou. Nájomné za priestory, v ktorých sídlilo, sa totiž vyšplhalo do nezvládnuteľnej výšky. „Zdvihli nám nájom, ja to platiť nebudem,“ povedal týždenníku Šarm umelecký šéf Ľubo Roman.

Zatvorenie divadla sa nepríjemne týka aj Zuzany Tlučkovej. „Samozrejme, že je mi z toho smutno,“ povedala nám zlomeným hlasom. A nejde zrejme len o smútok za prácou, ale aj o obavy z budúcnosti. Herečka totiž brala honorár až za päť predstavení, čo podľa Šarmu predstavovalo sumu okolo 1 000 €.

Preto dúfa, že činnosť Westu by sa mohla obnoviť v iných priestoroch. „Áno, privítala by som túto možnosť,“ povedala nám. Zatiaľ sa črtá aspoň riešenie, ktoré by zachovalo niektoré hry. „Volala mi manažérka, že niektoré predstavenia nezaniknú, mohli by sa hrať v Istropolise,“ s nádejou prezradila Tlučková.

Jej šancou na zlepšenie by mohli byť aj seriály, keďže po letných mesiacoch začne nová televízna sezóna. Hovorca TV Joj Jozef Gogola nevylúčil, že by mohli Zuzanu opäť angažovať do niektorého zo svojich projektov. Naposledy nakrúcala na Kolibe sitcom Kutyil s.r.o., ktorý sa však stiahol z obrazoviek.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu