Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kramár na pláži: On sa nudil, oni mali predohru!

Maroš Kramár sa nudí, za ním sa začína predohra Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár sa nudí, za ním sa začína predohra

BRATISLAVA – Vylákalo ich slniečko! Herec Maroš Kramár (51) si v spoločnosti svojej rodiny pred pár dňami poleňošil na bratislavskej Magio pláži. A hneď vedľa nich sa diali pikantné veci. Hrejivé lúče si tam totiž užíval aj zaľúbený párik!

Keďže sa v posledných dňoch výrazne oteplilo, ľudia hľadali rôzne formy osvieženia. Výnimkou nebol ani Maroš Kramár. Herec si prišiel obzrieť bratislavskú pláž pri Dunaji, kde si vychutnal chladené drinky. Spoločnosť mu robila manželka Nataša Nikitinová a deti Tamara, Timur a Marko. Zdalo sa však, že Kramár sa na slnku príliš nezabával.

To však nemožno povedať o páriku, ktorý sedel v hercovej blízkosti. Mladý muž s priateľkou sa bez ostychu začali vášnivo bozkávať. Neprekážali im ani zvedavé pohľady z každej strany. Jediný, kto si ich nevšimol, bol práve známy herec, ktorý len sem – tam prehodil pár slov so ženou.

Kramárovci nie sú jedinou prominentnou rodinkou, ktorá na Magio pláž zavítala. Aj Roman Pomajbo nám v nedávnom rozhovore prezradil, že sa tam so svojimi najbližšími chystá.

Sledujte TOPKY TV: Maroš Kramár s rodinou si vyšli na pláž.



Maroš Kramár - paparazzi na pláži


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu