Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pikantnosti z Kramárovej spálne: Vieme, s akými ženami si užil pol života!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (7)
Maroš Kramár

BRATISLAVA - Netušil, aké to je s mladšou ženou! Milovník nežného pohlavia pre topky.sk prezradil, že do svojej 26-ky mal iba staršie dievčatá. Paradoxné na tom je, že Maroš Kramár (51) tvorí šťastný pár s manželkou Natašou Nikitinovou (42), ktorá má o deväť rokov menej, než on.

Herec Maroš Kramár bol štyridsať rokov starým mládencom, ktorý lámal takmer všetky ženské srdcia. Všetko sa to však zmenilo vtedy, keď stretol sympatickú právničku Natašu Nikitinovú a vzal si ju za manželku. Sú spolu už takmer desať rokov a vychovávajú tri deti.

Topky.sk Kramárovcov stretli aj na nedávnej premiére českej komédie Ženy v pokušení. Pri tejto príležitosti sme herca vyspovedali. Zaujímalo nás, akým nástrahám čelí on. „Všetko ma pokúša. Dobré víno, krásne ženy, dobré autá, jedlo. Ja mám rád život,“ priznal bez okolkov Kramár.

Keďže je dej spomínaného filmu hlavne o krachovaní partnerských vzťahov, za čo môžu mladšie milenky alebo milenci, zisťovali sme, aké ročníky vo svojom živote preferoval herec. „Do 26 rokov som ani nevedel, čo je to mladšia žena. Až v tom veku som škálu rozšíril smerom dole,“ smial sa Kramár, ktorý teda prišiel mladšiemu mäsku na chuť až tesne pred tridsiatkou. Čo všetko ešte o nežnejšom pohlaví prezradil? Pozrite si video!

Sledujte TOPKY TV: Kramár o ženskom pokušení a o tom, čo ho najbližšie čaká.



Maroš Kramár o pokušení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu