Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fialová nadávkami zbrojí proti Ficovi: Nevy.ebte sa na to!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Nehanbí sa povedať, čo si myslí! Krátko pred parlamentnými voľbami nadabovala herečka Zuzana Fialová (36) spolu s kamarátmi agitačné a mierne kontroverzné video. To je namierené proti súčasnému premiérovi Róbertovi Ficovi (45) a jeho strane.

Herečka Zuzana Fialová berie tohtoročné parlamentné voľby vážne. Okrem toho, že nahlas a bez hanby vyslovuje to, koho bude voliť, razantne bojuje proti tomu, aby ľudia podporovali jednu z najsilnejších strán - Ficov SMER. Spolu s kamarátmi sa totiž nechala nahovoriť na vytvorenie animovaného videa, v ktorom prepožičala svoj hlas mame mladého tínedžera.

Dej klipu je jednoduchý. Mamička odetá v sieťovaných pančuškách sa chce oddať sexuálnym radovánkam s otcom, no nedarí sa jej poslať syna z domu. Ten sa iba hrá na počítači. Nepomáha ani to, že pred ním máva s bankovkou v hodnote 50 € a chce, aby išiel do kina. 

Po chvíli jej prosieb, ktoré sa u chlapca nestretávajú s pochopením, nastane v klipe prestrih. Dej sa presunie do virtuálneho televízneho štúdia, odkiaľ spravodajská dvojica komentuje súčasnú politickú situáciu. „Chcete sa zbaviť svojich dospievajúcich detí? Voľte Fica, odídu samé,“ hovorí mužský hlas. „A vy ostatní choďte 12. júna voliť pravicu,“ dodáva Fialová.

Herečka má toto video zavesené aj na svojom profile na Facebooku. Dokonca prosí kamarátov a známych, aby ho šírili ďalej, ak sa im to nehnusí. „Naša prvá predvolebná agitka. A hneď samá prasacina. Kuknúť u mňa, pohoršiť sa... a šíriť ďalej,“ píše Fialová na sociálnej sieti. Topky.sk sa snažili u samotnej herečky zistiť, prečo sa rozhodla takéto video nakrútiť. Zuzana nám však nezdvíhala telefón a neodpovedala ani na sms správu.

Podobne, ako ona, sa proti súčasnej vláde postavil aj raper DNA. Ten nakrútil videoklip k piesni s názvom Je čas. V ňom vyzýva ľudí, aby volili stranu Sloboda a Solidarita (SaS). 

VIDEO: Fialová v agitačnom videu proti Ficovi!

VIDEO: Raper DNA nakrútil video namierené proti Ficovi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu