Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krainová drzo potopila Markízu: Naparia jej pokutu?!

Simona Krainová odstúpila s plačom. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová odstúpila s plačom.

BRATISLAVA – Zavarila im! Simona Krainová (37) v nedeľu náhle odstúpila zo šou Let’s Dance. Toto jej rozhodnutie spôsobilo Markíze nemalé problémy. V Záhorskej Bystrici museli modelkine náhle zdupkanie z parketu rýchlo hasiť. Boli nútení meniť programovú štruktúru a namiesto Horúčky nedeľňajšej noci pustili iný program. Tým však nepríjemnosti nekončili. Bude za to Simona pykať?!

Ohľady na kolegov alebo vypočítavosť? Simona Krainová v nedeľu tancovala ako posledná a potom oznámila, že zo súťaže odstupuje. Ako nám tvrdila, chcela, aby ostatní tanečníci odviedli čo najlepší výkon, preto im svoje rozhodnutie neoznámila dopredu. Svojím konaním však dostala do chúlostivej situácie okrem skúseného moderátorské dua, ktoré nevedelo promptne reagovať, aj porotu a režiséra šou.

O jej konci v tanečnej relácii dokonca netušila ani samotná televízia! „Tv Markíza nemala vopred informácie o odstúpení Simony Krainovej z tanečnej šou Let’s Dance,“ znie oficiálne stanovisko z úst hovorkyne Oľgy Dúbravskej. V Záhorskej Bystrici teda neboli na následky modelkinho rozhodnutia vôbec pripravení.

Počas šou Partička, ktorá zvykla vypĺňať čas medzi prenosom a rozhodnutím, odvysielala televízia informáciu o zmene programu. Tým, že nevysielala Horúčku nedeľňajšej noci, určite prišla o časť divákov, a tým aj o sledovanosť. Ba čo viac, aj o príjmy z diváckych esemesiek.

Hoci sa v Let’s Dance hlasuje počas celého týždňa, podľa našich informácií najviac SMS prichádza práve počas nedeľného prenosu. A následne aj počas rozhodnutia, keď proti sebe bojujú konkrétne dva páry. Práve o tieto hlasy Markíza v nedeľu prišla. Bude za to blondínka platiť? „Tv Markíza nebude Simonu Krainovú sankcionovať za odstúpenie z projektu, nakoľko účinkovanie ukončila zo zdravotných dôvodov. Licencor v pravidlách počíta aj s takouto alternatívou,“ tvrdí Dúbravská. Uvidíme však, či to modelke v Záhorskej Bystrici nezrátajú nejakým iným spôsobom než finančným.

Ako vznikali v Let´s Dance účesy Simony Krainovej? Kliknite SEM!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu